Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maaş Hacizi

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Uyaptan icra dosyalarına girip evrak kısmından haciz maaş hesabına bloke konulduğuna dair evrak oluyor onu bulup bakabilirsin hangisinin yaptığına.
Aga hepsini kontrol ettiğimde hiç birinde şuanki iş yerimin ismi yazmıyor acaba iş yeri mi bana para yansıttı ödememezlik yaptı diye düşünüyorum çünkü İstanbul varlık yönetimini aradım yok size haciz uygulanmamış dedi şuanda

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,324
113
O kadar çok icralık dosyası var ki hangisi olduğunu bile bilmiyor 😄 Allah kimseyi şu duruma düşürmesin

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
O kadar çok icralık dosyası var ki hangisi olduğunu bile bilmiyor 😄 Allah kimseyi şu duruma düşürmesin
Kader bu önünü kesemessin kimisi sağlığından olur kimisi mâlından mülkünden olur allaha şükürler olsun elim ayağım tutuyor giden para olsun 4 adet icra dosyam var 2 adet dava dosyam var ama halen hayattan ümitliyim umudunuzu kaybetmeyin

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,497
7,796
113
Beyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim
Geçmiş olsun sende mi leyla. İcran varsa UYAP gir görürsün

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,324
113
Kader bu önünü kesemessin kimisi sağlığından olur kimisi mâlından mülkünden olur allaha şükürler olsun elim ayağım tutuyor giden para olsun 4 adet icra dosyam var 2 adet dava dosyam var ama halen hayattan ümitliyim umudunuzu kaybetmeyin
Ödemeyi düşünmüyor musun? Giden içinden gider yoksa sürekli sinir stres olursun

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
İnsan kaynakları bilir en sağlıklı bilgiyi onlar senin maaştan kestiğini o firmaya gönderiyor

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,339
3,804
113
Aga hepsini kontrol ettiğimde hiç birinde şuanki iş yerimin ismi yazmıyor acaba iş yeri mi bana para yansıttı ödememezlik yaptı diye düşünüyorum çünkü İstanbul varlık yönetimini aradım yok size haciz uygulanmamış dedi şuanda
Ne kadar icra dosyanız var ise hepsinin evrak kısmında bütün dökümanlara bir tekrardan göz atın uyap sisteminden. Bankadan gelen karar yazısı olan kısımlar var ise banka hesaplarınıza bloke koymuşlar demektir eğer yok ise en iyi kolay bulma yöntemi bankaya gidip bilgi alabilirsiniz onlar direk söylüyorlar.

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,290
2,473
113
14k kesinti olduysa maas 56 60k arasidir. Demekki devlet memuru adam oyle her istedediginde muhasebeye ulasamaz mail vs isleri var. Zaten buraya sorduguna gore ya ulasamadi yada soramiyor adam utanmistir benim maasim hangi icraya kesildi diye sormaya. Bos yapmayin bonus varsa paylasin
Adam bi makalede hem çözüm buldu, hemde atar yaptı.
Elinde mürver asa var kesin.

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Uyapta haciz dosyalarının evrak görüntüleme kısmında yazılara bakarsın yada ödeme kısmında senden kesilen kadar tutar belli olur hangisi aldığını görürsün

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Bizim şirkette 1. İcrada hemen arıyor bildiriyor durumu şundan dolayı kesilecek neden bu borç diye. 2. İcra yazısı iş akdi feshi.. 3 tane icra dosyasi sıraya girince maaşa göndermesin diye az takla atmadık. Sen bir an once maaş icrasindan kurtulmaya bak dost

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
620
113
Bizim şirkette 1. İcrada hemen arıyor bildiriyor durumu şundan dolayı kesilecek neden bu borç diye. 2. İcra yazısı iş akdi feshi.. 3 tane icra dosyasi sıraya girince maaşa göndermesin diye az takla atmadık. Sen bir an once maaş icrasindan kurtulmaya bak dost
Devlet memurlarında durum nasil

Sabahattinduran123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
550
148
43
Beyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim
Geçmiş olsun dostum maaşın ne kadar ki o kadar yüksek keşmişler