- 12,963
- 8,248
- 113
Bana müsade herkese iyi geceler ben çektim sorunsuz yani haberiniz ola ama telegramfan darlayin 😉
Biz kazandığımızı çekemiyoruz denemek de değil artık sorunDene dene nereye kadar
2600 TL Mi çektin KnkÖdeme geldi sorun yok çevrimi tamamlayan arkadaşlar için yazıyorum ,
Verdikleri 500 TL ile 17500 lira çevrim yapıyoruz , kasa çevrim tamamlanınca 2500 e düşüyor sabitleniyor devam ederseniz fark etmeden kasayı sıfırlayabilirsiniz ,
2500 e sabitlendikten sonra 100 TL yatırım yapıp Bonanza da 2 liradan 50 spin atıp talep veriyorsunuz, 11 dakikada geldi ödeme herkese hayırlı geceler
Harbidende aga parayı ı 5 katla yetmez 10 katla yine yetmez derdin ne mk😄Biz kazandığımızı çekemiyoruz denemek de değil artık sorun![]()
Belli başlı oyunlar var orada kullanabiliyorsun harici oyunlara katılım sağlarsan çevrim den sayılmıyorspor alanında geçerli mi
Max 2500 degilmiArkadaşlar deneme bonusu ödemem geldi 300 tl attım bu siteye rulette 17 k yaptım 3 dakika da ödediler muazzam bir giriş site adına yatırım yapıp oynayabilirsiniz
Buraya yazılan her link giriş yaparken dikkatli olmak lazım sahte site link atan olabilirBenim hesabımı çökmeye çalıştılar, Allah'tan artık telefona gelen sms kodu var
Aynen 2550 çektim gece gece bide2600 TL Mi çektin Knk
Hangi oyunlarda yaptın dostAynen 2550 çektim gece gece bide