Valla ben talep verdm.telehramdan yazdm yüz TL yatırdım onuda cevrdm 2500 talep verdm.bekliyorumAgalar çeken var mı çevrim tamamlanmak üzere sabah iş var buna kitledik kendimizi yatıcam çeken yoksa![]()
Olaya bak kimliği tanıtmışım para yatırmadan kim olduğumuzu bilemiyormuumuş saçmalık. Minimum yatırımda 100 lira sanırımPara yatırın ki siz oldugunuzu bilelim diyor , ben anlamadım valla ama ufak bi mebla denenebilir
Kral çekebilirsen haber et de uğraşımıza değsinValla ben talep verdm.telehramdan yazdm yüz TL yatırdım onuda cevrdm 2500 talep verdm.bekliyorum
Hacim talep verdm bekliyorum şuanKral çekebilirsen haber et de uğraşımıza değsin
Bu para yatar dimi sorusuna umarım mi dedi agaTelegram dan konuşan başka kimse var mı adam diyorum.ki bu para yatar demi umarım diyo.bana peşinde kendi hesabiniza çektiniz demi diyor bunlarda var bı ayak brolar
Evet böyle dedi bana sonrada toparladı şuan çekim işleniyor gözüküyor 15 dk ile 12 saat sürüyormuşBu para yatar dimi sorusuna umarım mi dedi aga
Sıkıntılı bi durum var dikkat etmekte fayda var agalar. qguzh4nn0 ateşe attı hepimiz için kendini brom önünde şapka çıkartılır.Evet böyle dedi bana sonrada toparladı şuan çekim işleniyor gözüküyor 15 dk ile 12 saat sürüyormuş
Çekim 3 güne kadar sürebilir diyor telegramdan sordum şimdiEvet böyle dedi bana sonrada toparladı şuan çekim işleniyor gözüküyor 15 dk ile 12 saat sürüyormuş
Beyler yüz TL yatırın çevirin çekin atış srbesstSıkıntılı bi durum var dikkat etmekte fayda var agalar. qguzh4nn0 ateşe attı hepimiz için kendini brom önünde şapka çıkartılır.
Çekim verdim şimdi bekliyorum 100 tl yatırdım15 dk sürdü kanka geldi çekim
Evet gardasm resm.yukledm.bende gözükmüyor goeujuyor muÇektin mi bro
Afiyet olsun kankam güle güle harca şimdi bende ATM gidicem nakit var para yatırıcam gece gece15 dk sürdü kanka geldi çekim
Hanımın hesabı olmasa atardım sana bro.hakkini helal etAfiyet olsun kankam güle güle harca şimdi bende ATM gidicem nakit var para yatırıcam gece gece![]()
İnsalah hemen gelir ama ben telegramdan darladm resmen adamı bana umarm dedi diyeÇekim verdim şimdi bekliyorum 100 tl yatırdım