- 486
- 159
- 43
ya dayı belli başlı kişilere vermeyip ip dedi banada dedi
Bana direkt eklendiya dayı belli başlı kişilere vermeyip ip dedi banada dedi
150 tlyide çekim diye paylaşma be adam alcaksın bonus tamamda 150 çekmişsin canlı destek olsam vermemVallahi sizlere tavsiyem çekim işlemi ile hesabına gelmesi 1 dk sürmüyor sizlerde gelin bakın.
Ya anlatiyon yeri burasimi kaldiki artik cogu site 1 dk da yolluyor zatenVallahi sizlere tavsiyem çekim işlemi ile hesabına gelmesi 1 dk sürmüyor sizlerde gelin bakın.
Çekim talebi verdikten sonra mı sildilerBeyler benim bakiyeyi sildiler 10 k yapmıştım uğraşmayın bilginize
ss atayım mı benim çekimi 13 saat sonra ödedilerVallahi sizlere tavsiyem çekim işlemi ile hesabına gelmesi 1 dk sürmüyor sizlerde gelin bakın.
Ne çekimi kral 10 k olmuştu 25 e sabitlediler duruyor öyle canlı da ölüÇekim talebi verdikten sonra mı sildiler
Belliydi hiç güven vermiyor geçmiş olsunÇekim talebi verdikten sonra mı sildiler
Ekleniyor otoatik eklendiBoşuna üye olduk galiba
Benim onay bekliyor yazısında kaldı çekimNe çekimi kral 10 k olmuştu 25 e sabitlediler duruyor öyle canlı da ölü
Geçmiş olsunluk birşey yok kanka ya yatırım yapılmadı birşey yapılmadı olsa da olur olmasa daBelliydi hiç güven vermiyor geçmiş olsun
Ava giderken avlanmişsin yapacak bir şey yok önüne bakacaksınBeyler benim bakiyeyi sildiler 10 k yapmıştım uğraşmayın bilginize
çekim vermedşnmiNe çekimi kral 10 k olmuştu 25 e sabitlediler duruyor öyle canlı da ölü
Veremeden 25 liraya sabitldiler şuan canlı destekdeyim soruyorum bilgilendirme yapacağımçekim vermedşnmi
keşke çekeydin direk 500Veremeden 25 liraya sabitldiler şuan canlı destekdeyim soruyorum bilgilendirme yapacağım
Çekecektim bir anda düşürdüler 25 lirayakeşke çekeydin direk 500