- 94
- 35
- 18
ya olum sende varda ne oluyor bok atmayı bırakın artık varsa iyisi vur masaya konuşmaya hakkın olsun yoksa daha iyisi sus kardeş3 mesajlı arkadaştan beklenen performans...
ya olum sende varda ne oluyor bok atmayı bırakın artık varsa iyisi vur masaya konuşmaya hakkın olsun yoksa daha iyisi sus kardeş3 mesajlı arkadaştan beklenen performans...
Ben aldım sen alamadın diye 3 mesajlı arkadaş mı olduk3 mesajlı arkadaştan beklenen performans...
Bıdı bıdı yapma hadi git bonusunu çevirya olum sende varda ne oluyor bok atmayı bırakın artık varsa iyisi vur masaya konuşmaya hakkın olsun yoksa daha iyisi sus kardeş
allahtan boş yapmıyoruz senin gibi sen ve senin tayfan kaybolsa forum rahatlayacak alamayınca ah vah alınca oh ne ala hadi lan ordanBıdı bıdı yapma hadi git bonusunu çevir
Tamam kardeş sen bonusunu çevir hadi hala boş yapma burada hadiallahtan boş yapmıyoruz senin gibi sen ve senin tayfan kaybolsa forum rahatlayacak alamayınca ah vah alınca oh ne ala hadi lan ordan
reis sitede promosyonlarda yazıyo zatensporda ve slotta geçerli herhalde şartları bilen buraya ekran atabilirmi ben bağlanamadım bir türlü
üstüne adamda yazmıs koskoca ilk mesajda şart o kadarsporda ve slotta geçerli herhalde şartları bilen buraya ekran atabilirmi ben bağlanamadım bir türlü
Muhabbet olsun diye yazıyo soruyo o öyle yoksa arkadaş kör ve beyinsiz değil dostreis sitede promosyonlarda yazıyo zaten
Kanka aşırı gerginsin sen yaMuhabbet olsun diye yazıyo soruyo o öyle yoksa arkadaş kör ve beyinsiz değil dost
kardaş oran şartı denen bişey var spin buy kuralı var hani bilen varsa söylemesi zor değil sen biliyorsan buyur yoksa eleştirilecek bişey yazmadım yaniüstüne adamda yazmıs koskoca ilk mesajda şart o kadar
peki reis bende kör beyinsiz sanmadım zatenMuhabbet olsun diye yazıyo soruyo o öyle yoksa arkadaş kör ve beyinsiz değil dost
yok bir şartıkardaş oran şartı denen bişey var spin buy kuralı var hani bilen varsa söylemesi zor değil sen biliyorsan buyur yoksa eleştirilecek bişey yazmadım yani