- 33,307
- 33,792
- 113
Ne yapiyor dost ben anlamadim puahaEşref tek başına yapıyor o işi. Çift sevmiyor adam.
Ne yapiyor dost ben anlamadim puahaEşref tek başına yapıyor o işi. Çift sevmiyor adam.
Xxx Rolling yapıyor dost.Ne yapiyor dost ben anlamadim puaha
Sitede 5k altı havale çekim yok. 5k yapıp çekim vereyim belki nasip olur, arada kaynar dedik. 3k dan 0 ladik haram nasip olmadı yine çok şükür.500TL nakit hediye eklendi
Bonusu 1000TL yap,100TL yatir ve cek
https://41supertotobet.com/ 500 TL eklemiş kontrol edin
Şuna bakın la bana eklenmiş
Ben de 500'den tek attım yemediSitede 5k altı havale çekim yok. 5k yapıp çekim vereyim belki nasip olur, arada kaynar dedik. 3k dan 0 ladik haram nasip olmadı yine çok şükür.
Slotlari hep dümen bunların dost. Semboller patlar Dede x atmaz ya da bol keseden x atar sembolleri patlatmaz. Slota başlamadan daha vereceği 15 frespinin kazancı bellidir.Ben de 500'den tek attım yemedi
Öyle dost o yüzden hiç uğraşmıyorum çekiyorum beti en yükseğe bitsin hemen diye 😂Slotlari hep dümen bunların dost. Semboller patlar Dede x atmaz ya da bol keseden x atar sembolleri patlatmaz. Slota başlamadan daha vereceği 15 frespinin kazancı bellidir.
Demi alışkınız sıfıri görmeye ne gerek var zorlamaya puahÖyle dost o yüzden hiç uğraşmıyorum çekiyorum beti en yükseğe bitsin hemen diye 😂
Millet evi boşaltım karı atıyor eve sen evi boşaltıp kod peşine düşecen olemi ulan hayat puaha@Malatyali44 yarın ayık ol. Özellikle günümü boşalttım. Özellikle yarın için evi boş ayarladım. Akşama kadar kod kovalicam. Paslasiriz guzel bonus falan çıkarsa
Bilmukabele dostum. İyi birseyler verirse haber ederim ben de.@Malatyali44 yarın ayık ol. Özellikle günümü boşalttım. Özellikle yarın için evi boş ayarladım. Akşama kadar kod kovalicam. Paslasiriz guzel bonus falan çıkarsa
Olm böyle şeyler duyunca üzülüyorum sosyal çevremiz kalmamış ki anasını satım 😂Millet evi boşaltım karı atıyor eve sen evi boşaltıp kod peşine düşecen olemi ulan hayat puaha
Alttan alttan subliminal mesaj mı veriyor yoksa pek anlamadım. Niki de vurucu insan bi tırsmıyor değil hani.Millet evi boşaltım karı atıyor eve sen evi boşaltıp kod peşine düşecen olemi ulan hayat puaha
Eskidendi dost eskidendiiAlttan alttan subliminal mesaj mı veriyor yoksa pek anlamadım. Niki de vurucu insan bi tırsmıyor değil hani.