- 22,450
- 23,113
- 113
Fix şaşmaz ki metin snsnsnGeçen @Metin190538 9.5 saatlik rol açtı sakın yemek yemeyin İskender söylecem dedi. 9.5 saat sonunda kuru ekmek yedik
Fix şaşmaz ki metin snsnsnGeçen @Metin190538 9.5 saatlik rol açtı sakın yemek yemeyin İskender söylecem dedi. 9.5 saat sonunda kuru ekmek yedik
Haydaaaaa davet gelmedi dost. Kuponumuzu Alir gelirdik. Cyber basket alt oynardım senin icin de bir kere nolcak 😂Vakit bulamadık nişan mişan vardı biraz ara vermek iyi geldi
RezillikHaydaaaaa davet gelmedi dost. Kuponumuzu Alir gelirdik. Cyber basket alt oynardım senin icin de bir kere nolcak 😂
Son rekor bahsi de 315 alt falandı galiba puabaHaydaaaaa davet gelmedi dost. Kuponumuzu Alir gelirdik. Cyber basket alt oynardım senin icin de bir kere nolcak 😂
İyidir iyi 😂 42.5 üstten iyidirSon rekor bahsi de 315 alt falandı galiba puaba
Yine gitti 3 ay sonra tekrar gelirİyidir iyi 😂 42.5 üstten iyidir
Herşey zamanında güzel diyorsun yani dostKonuya ısınamadım sanki, hani 2-3 kez ayrilirsin da sevgilinden sonra son bir kez daha buluşursun da ne sen ne o aynı değilsiniz artık. Öyle gibi
Aynen rol kovalamak daha güzel puabaKonuya ısınamadım sanki, hani 2-3 kez ayrilirsin da sevgilinden sonra son bir kez daha buluşursun da ne sen ne o aynı değilsiniz artık. Öyle gibi
Hem yazdı tatildi hemde Biraz ara vereyim dedim
[/QUOTE
Hoşgeldin dost
Yok yovmıye ıs buldum elektrık kablosu cekıyoruzYatıyoruz kutsal cumartesi sen nabıyon boşta mısın hala
Biz borcla beraber biraktik maalesef puahahaİyi bari sonunda başardın sırada @butragueno 300k var
Betgıt 70k oder mıFix şaşmaz ki metin snsnsn
Rahat öderBetgıt 70k oder mı
Küfür etmek istemiyorum 😁Ekli dosyayı görüntüle 863162
Tamda cikcik reise yumurta yapmıştık konu kapandı
Ağlayarak ekmeği bandırıyorum şu an
@JoeQuanqa @AllanSaintMaximin
Yumurtalı menemen engellenemez.Ekli dosyayı görüntüle 863162
Tamda cikcik reise yumurta yapmıştık konu kapandı
Ağlayarak ekmeği bandırıyorum şu an
@JoeQuanqa @AllanSaintMaximin