- 36,931
- 37,101
- 113
Googlea suat yazınca adam mi demek istediniz diye uyarı veriyor beyler sizde de öyle mi
Odedımı@Barrios @Metings1905 betasus 87k öder mi
Daha oynamadım ki öder diyorsanız 100₺ var onu atcam hedef 87kOdedımı
Kendini düşünmez işte 😂Bizim 700ü yedi de insan bi 300e kendi borcunu kapatırdı onuda yapmadı puahah suat aslan kardeşim benim
740 diye hatırlıyorum ben sankiVay kardeşim benim ince yerden vurdun sağolasın hatırlattğın için bu arada 700 değil 750 puhaha
Bosver o siteyi vaybankaya atDaha oynamadım ki öder diyorsanız 100₺ var onu atcam hedef 87k
Jaahaha ikisini toplasan bi metings etmezler puajahBosver o siteyi vaybankaya at
Nasilsin kardesJaahaha ikisini toplasan bi metings etmezler puajah
Ooo malbora beyJaahaha ikisini toplasan bi metings etmezler puajah
Her geçen gün artiyor gibi takip edemedik affet puahhaaVay kardeşim benim ince yerden vurdun sağolasın hatırlattğın için bu arada 700 değil 750 puhaha
İyiyim daha iyi de olabilirdim sennn nasılsjnNasilsin kardes
Kardeşim uykun gelmiş olablir ama bunu yazarsın ben uyuyorum çekim gelince sabah halederim diye sorun olmaz. Ama sen ertesi gün akşam olmuş ben 2 kisye gönderim yaptım diye açıklama yapıyorsun. ( Benim konuyla alakam yok bu arada)Kuponu paylaştığım da uyuya kaldım mesaj atan 50 kişi var dilenen hepsi hakkımfa saydırmış. Mesaj atmayan 2 arkadaşa para gönderimi sağladım
Hepsini dagittik fakirden alip fakire verdik işte puahha300k sını bana attın Allah'tan tek yemedin 😂 kesene bereket
Kafa ütüleme burda git başka yerde içini dök50 kişi mesaj atıp dilenmiş. Hiç birine para göndermedim. Uyandığımda @Shellac konuyu kapattığı için yorum yazamadım. Şimdi ben dilencilere para göndermedim diye dolandırıcı mı oldum
Hocam günaydın bu ne şeref bu ne İzzetNamussuzun saçına ak düşmezmiş
Mutlu pazarlar