http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Günaydın şu forumun müdavimi olup artık burada olmayan 10 15 kişi benim de tahminimce kendilerine tgden falan grup açmışlardır gerçi öylelerine ihtiyaç yok alayı dolandırıcı çıktı tek yandığım nokta teklali ordan oraya zıplayan sinsi bir itti nasıl oluyordu da her konu altında bu adama kol kanat gerenler çıkıyordu anlamıyordum birileri dersini almıştır umarım.

En şaşırdığım kişide saulalvarez eleman dağıtım paralarıyla kaçmış sanırım.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,870
16,904
113
Tekali lafa gelince asla adamligindan ödün vermeyen haysiziyetsiz herifin tekidir. Para karşılığında herşeyi yapacak bir kaypaktır

KingPanther

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,027
11,543
113
Günaydın şu forumun müdavimi olup artık burada olmayan 10 15 kişi benim de tahminimce kendilerine tgden falan grup açmışlardır gerçi öylelerine ihtiyaç yok alayı dolandırıcı çıktı tek yandığım nokta teklali ordan oraya zıplayan sinsi bir itti nasıl oluyordu da her konu altında bu adama kol kanat gerenler çıkıyordu anlamıyordum birileri dersini almıştır umarım.

En şaşırdığım kişide saulalvarez eleman dağıtım paralarıyla kaçmış sanırım.
Saul para vurup kaçmış mi dost

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,870
16,904
113
Vallahi var ol. Şu cümleyi kuran başka bir tane adam görmedim onca şey yapmasına rağmen.
Zamanında para koparmak için söylediği yalanlarin haddi hesabı yok. Para önemli değildi varken verdik yalan söylediğini bile bile işi görülsün dedik. Lakin sonradan gördük ki herkese kene gibi yapışan dolandicinin tekiymiş. Yazık etti kendine aptal herif

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,870
16,904
113
Muhtemelen öyle en son dağıtım için göndermişler bu da dağıtmadan kaçmış son mesajı bile dağıtım yapacağı ile alakalı ama sonrası yok bu eleman bile bunu yaptıysa kim kime güvenecek..
Büyük paramiydi dost. O kadar gözünü döndürecek kadar mi

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Zamanında para koparmak için söylediği yalanlarin haddi hesabı yok. Para önemli değildi varken verdik yalan söylediğini bile bile işi görülsün dedik. Lakin sonradan gördük ki herkese kene gibi yapışan dolandicinin tekiymiş. Yazık etti kendine aptal herif
Çok şımarıktı bir de dost kimle ne konuşacağını nasıl davranacağını bilmiyordu neyse uzak olsun..

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,870
16,904
113
Ben de şaşırdım benim de çok alışverişim oldu yani çok geceden sabaha roller yapardık muhabbetimiz vardı çok yardımcı oldum vs ama sonuç bu.
Ben şunu anladım forumda asla kim olursa olsun borç işine girmeyecen vereceksen şans parası vereceksin, alacaksan da yine şans parası alacaksın. Parayı istemeye gelince maalesef kötü olan yine sen oluyorsun

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Ben şunu anladım forumda asla kim olursa olsun borç işine girmeyecen vereceksen şans parası vereceksin, alacaksan da yine şans parası alacaksın. Parayı istemeye gelince maalesef kötü olan yine sen oluyorsun
Aynen öyle bak ben de atıyorum ama borç olarak görmüyorum ancak o şekilde yapılır bu iş harici kabak tadı verir mesela 2 3 gündür tersoyum bir iki arkadaş yardımcı oldular sağolsunlar şimdi düze çıkınca biz yardımcı olacağız bu iş böyle yürür hep al hep al ile ya da borç olarak görme ile bu iş olmaz..

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,870
16,904
113
Aynen öyle bak ben de atıyorum ama borç olarak görmüyorum ancak o şekilde yapılır bu iş harici kabak tadı verir mesela 2 3 gündür tersoyum bir iki arkadaş yardımcı oldular sağolsunlar şimdi düze çıkınca biz yardımcı olacağız bu iş böyle yürür hep al hep al ile ya da borç olarak görme ile bu iş olmaz..
Aynen öyle ama Allah için kaliteli adamlarda var hakkını yiyemem, sırf bonus almak için hesaplarını kullandığım adamlar var burda zamn oldu 20-30k çekim yaptım hesaplarından asla tenezzül edip hata yapmadılar, bizde gereken güzelliği yaptık onlara ama tekali gibilerinden Allah uzak etsin

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Aynen öyle ama Allah için kaliteli adamlarda var hakkını yiyemem, sırf bonus almak için hesaplarını kullandığım adamlar var burda zamn oldu 20-30k çekim yaptım hesaplarından asla tenezzül edip hata yapmadılar, bizde gereken güzelliği yaptık onlara ama tekali gibilerinden Allah uzak etsin
Tabi kralları es geçmeyelim çok iyi niyetli maddi manevi yardımcı olan olucak dostları da biliyoruz hepsine saygılar sevgiler..

Son olarak isim vermeyeceğim de bu loseri bozan baş lale teklali ama arkasından sonradan dahil olan biri geliyor onu söylemeyeceğim kendisi ile daha o forumda aktif değilken birlikte kuponlar yapardık dediğin gibi ortak bonus alırdık beraber takılırdık sonra kendini fena bozdu cıvıklaştı o ve teklali bu grupların bozulmasında başı çekiyorlar.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,870
16,904
113
Tabi kralları es geçmeyelim çok iyi niyetli maddi manevi yardımcı olan olucak dostları da biliyoruz hepsine saygılar sevgiler..

Son olarak isim vermeyeceğim de bu loseri bozan baş lale teklali ama arkasından sonradan dahil olan biri geliyor onu söylemeyeceğim kendisi ile daha o forumda aktif değilken birlikte kuponlar yapardık dediğin gibi ortak bonus alırdık beraber takılırdık sonra kendini fena bozdu cıvıklaştı o ve teklali bu grupların bozulmasında başı çekiyorlar.
Tahmin edemedim ama Allah uzak etsin bizden öyle insanları dost