- 4,450
- 3,943
- 113
Amin amin muhabbet için teşekkür ettim..Tahmin edemedim ama Allah uzak etsin bizden öyle insanları dost
Amin amin muhabbet için teşekkür ettim..Tahmin edemedim ama Allah uzak etsin bizden öyle insanları dost
Bem teşekkür ederim dostAmin amin muhabbet için teşekkür ettim..
Seninlede geçen yanlış anlaşılma oldu atıştık hakkını helal etAmin amin muhabbet için teşekkür ettim..
Helal olsun estağfurullah sen de hakkını helal et dost..Seninlede geçen yanlış anlaşılma oldu atıştık hakkını helal et
Helali hoş olsun işin gücün rastgelsin dostHelal olsun estağfurullah sen de hakkını helal et dost..
Aynen kardeşim 700k nıda ben yedim zaten puahhaha@butragueno bu dostumuzda mi dolandırıcı çıktı la görünmüyor
300k sını bana attın Allah'tan tek yemedin 😂 kesene bereketAynen kardeşim 700k nıda ben yedim zaten puahhaha
Bana ödemişti@Barrios @Metings1905 betasus 87k öder mi
Sana korkusundan ödemiştiBana ödemişti
Senin kini de odetiriz o zmnSana korkusundan ödemişti
@Fterim1905 konu hafif canlandi hocam gel sende iki üç msj at da forum seviyesi yükselsin artik puahah betasus 3k bile ödemez maalesef atam@Barrios @Metings1905 betasus 87k öder mi
Sitede yeni isen ödeme sanslari var da pek guven vermeyen bi site@Barrios @Metings1905 betasus 87k öder mi
Paradan haber ver senSezon açılışı öncesi kumarhane açılışımız var dolandici olmayanlara özel davetiye gönderilecektir
Vay kardeşim benim ince yerden vurdun sağolasın hatırlattğın için bu arada 700 değil 750 puhahaAynen kardeşim 700k nıda ben yedim zaten puahhaha
Sen para getirip geleceksin kardesim. Parasız kumarhanede ne işin varParadan haber ver sen
Ozel davetiye isterim ben senin para vermen lazim o zaman gaddar olmaz oyle 🤣Sen para getirip geleceksin kardesim. Parasız kumarhanede ne işin var
Bizim 700ü yedi de insan bi 300e kendi borcunu kapatırdı onuda yapmadı puahah suat aslan kardeşim benim300k sını bana attın Allah'tan tek yemedin 😂 kesene bereket