Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,564
10,387
113
Mrlbra wasil a sponsor olmuş adam bu forumda sadece milleti koparmak için yasiyan bi zat hakikaten bu forumu terketmenin vakti geldi
Acil tedaviye ihtiyacın var senin beni anarak yorum yapma senin paranı aldım bilader ki bana burada bir kişi benim paramı aldı diyemez bir dahada üslubuna dikkat et

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,492
23,140
113
Acil tedaviye ihtiyacın var senin beni anarak yorum yapma senin paranı aldım bilader ki bana burada bir kişi benim paramı aldı diyemez bir dahada üslubuna dikkat et
Sana kac defa dicem beni etiket etme diye ile azını burnunu mu kırayım kaybol burdan

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,662
12,987
113
Sana kac defa dicem beni etiket etme diye ile azını burnunu mu kırayım kaybol burdan
Birader kimsenin tarafi değilim ben ama adama sen durduk yere salça olup hakkında ileri geri konuşuyorsun. İsteyen istediği kişiye verir alır sponsor olur, buna kimse karışamaz. Ayıp denen bişey var. Sen iyice contalari yakmışsın bu tavırlar yakışmıyor sana

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,492
23,140
113
Birader kimsenin tarafi değilim ben ama adama sen durduk yere salça olup hakkında ileri geri konuşuyorsun. İsteyen istediği kişiye verir alır sponsor olur, buna kimse karışamaz. Ayıp denen bişey var. Sen iyice contalari yakmışsın bu tavırlar yakışmıyor sana
Haklisin abi doğru