- 30,214
- 22,184
- 113
Bakım dedım nasıl bsey sen olmak puhahaYalancı sevmem dedin de niye suan yalan konuşuyorsun
Bakım dedım nasıl bsey sen olmak puhahaYalancı sevmem dedin de niye suan yalan konuşuyorsun
Onlarida kasaba falan verseydin la ne ugrasican puahha2 tanesi elde kaldı aw
170k tanesi ikisi 320 olurLeş fiyatına alırım senden. Öyle de Güzel bir kardeşinim ben
O zaman ucuza oluyırOnlarida kasaba falan verseydin la ne ugrasican puahha
Anlıyorum seni ama belki gecen snaa kazandigim paradan birsey atamadım ama yarınların neyi getireceği belli olmaz ben işe gidiyorum ama bundan sonra sana Allah in suyu yok haberin olsun ve beni etiket te etme artik metinBakım dedım nasıl bsey sen olmak puhaha
Aynende kimse almaz ki kurban sonrasi en iyisi hemşoya sat gitsinO zaman ucuza oluyır
Jokic 10 asistAnlıyorum seni ama belki gecen snaa kazandigim paradan birsey atamadım ama yarınların neyi getireceği belli olmaz ben ise gidiyorum ama bundan sonra sana Allah in suyu yok haberin olsun ve beni etiket te etme artik metin
Kargola kardesim170k tanesi ikisi 320 olur
Al sat işi var ya o yüzden olur alanlar ticaretini yapanlarAynende kimse almaz ki kurban sonrasi en iyisi hemşoya sat gitsin
92 ye almıştık zamanındaAynende kimse almaz ki kurban sonrasi en iyisi hemşoya sat gitsin
Kesip miKargola kardesim
Yanlis 10.5 ust asist 10 da kalır jokic ayısı hocamJokic 10 asist
Canlı olsun seneye kurban için bakacamKesip mi
Artık alan degıl veren olduk be erhanım sıraya gır surdan numara al kaynak yapmaAnlıyorum seni ama belki gecen snaa kazandigim paradan birsey atamadım ama yarınların neyi getireceği belli olmaz ben işe gidiyorum ama bundan sonra sana Allah in suyu yok haberin olsun ve beni etiket te etme artik metin
Hee dogru hayvan pazarinda o işi yapiyorlar galiba zatende bu ara hastalik cikti diye kapanmis tüm illlerde hayirlisi artikAl sat işi var ya o yüzden olur alanlar ticaretini yapanlar
Aynen bakalımHee dogru hayvan pazarinda o işi yapiyorlar galiba zatende bu ara hastalik cikti diye kapanmis tüm illlerde hayirlisi artik
Versene o zaman kardeşimArtık alan degıl veren olduk be erhanım sıraya gır surdan numara al kaynak yapma
Evde yaşamazCanlı olsun seneye kurban için bakacam
Senın ıcın cokme ısı yaptık odememız gelmedı ferdı 2 denVersene o zaman kardeşim