- 5,445
- 5,581
- 113
Yuksek biyere cik ordan atla , belki o Kafa rahata ererBana değil dost buraya cevap vermen gerekli ben birşey demedim
Yuksek biyere cik ordan atla , belki o Kafa rahata ererBana değil dost buraya cevap vermen gerekli ben birşey demedim
Aynen hamsi kafali bakkal ahahBabası bakkal mıymış dost 😱😱😱
Yaşıyor musunÖlü bir konu sahibi pastirma peşinde
Bayramda bir uzaklastik kumardan onu devam ettirdik dost inşallah birakicaz kompleYaşıyor musun
Ben de aynı şeyi bir kaçtır deniyorum olmuyor umarım başarırsın dost..Bayramda bir uzaklastik kumardan onu devam ettirdik dost inşallah birakicaz komple
Bakalim dost yavaş yavaş birakmaya calisiyom şuanlik iyi gidiyor gittikçe azalttik hayirlisi artikBen de aynı şeyi bir kaçtır deniyorum olmuyor umarım başarırsın dost..
Zaten bir dönem var artık diyorsun ki ya bırakıcaksın ya gerçekten mahvolucaksın o çizgiye geldiğinde deniyorsun başarılı olursan ne ala ama olmazsan sonu hüsran oluyor görüşürüz yine dost..Bakalim dost yavaş yavaş birakmaya calisiyom şuanlik iyi gidiyor gittikçe azalttik hayirlisi artik
Goruşüruz dostZaten bir dönem var artık diyorsun ki ya bırakıcaksın ya gerçekten mahvolucaksın o çizgiye geldiğinde deniyorsun başarılı olursan ne ala ama olmazsan sonu hüsran oluyor görüşürüz yine dost..
Önce 300k kazanmak lazım 😂Bakalim dost yavaş yavaş birakmaya calisiyom şuanlik iyi gidiyor gittikçe azalttik hayirlisi artik
Tersine mi puajaha
Yok be o olmuyor kabullendik artikÖnce 300k kazanmak lazım 😂
Tabi 😂😂😂Tersine mi puajaha
Tam olmuyor dediğin yerde olmaya başlar bir andaYok be o olmuyor kabullendik artik
KankammTam olmuyor dediğin yerde olmaya başlar bir anda
Yok kumarla işimiz yok daha borcu kapaticaz diye yillarca bir o kadarda ezdik artik yeter puahahTam olmuyor dediğin yerde olmaya başlar bir anda