- 14,989
- 11,359
- 113
?
250 sanırımKaç paradan açacak kanka önemli olan o
250 se 50 kısı ekmek yer250 sanırım
bi siz biliyorsunuz herşeye laf söylemeyi250 se 50 kısı ekmek yer
Cok degelbi siz biliyorsunuz herşeye laf söylemeyi
😂😂 yazın çekilmiyor buralar 😂 ZINKKonu hortlamışken @Mrlbra salih kardeşimize bi etiket atıp kaçalım
Yeni kullanıcı adı @BloodsuckersHe torum yapamam. Buranın tek tokatcısı @tekelali değilmi
Dağıtım işi bitince konu dağıldı @Mrlbra dağıtım yaparsa toparlanır birazBuranın müdavimlerinin yarısı ortadan kaybolmuş kemik kitleye ne olmuş böyle günaydın.
Sen yaşıyo muydun apo yaDağıtım işi bitince konu dağıldı @Mrlbra dağıtım yaparsa toparlanır biraz
Nie dost tekilali dolandırıcı mi idi 😁😁Yeni kullanıcı adı @Bloodsuckers
Hem de çok ağırNie dost tekilali dolandırıcı mi idi 😁😁
Ne oluyo la hayırdir,@Lazistan08 bunun da notunu alın unutmayın forumun en büyük dolandırıcısı.
Ufaktan takılıyorum cio dağıtım olursa iştirak ediyorumSen yaşıyo muydun apo ya
1kyı cukkaladın ya zamanında dağıt diye verdik bir de üstüne pişkin pişkin konuşuyordun insan bari hatasını kabul eder.Ne oluyo la hayırdir,
Olunca dağıtacak sen 1k daha at katlarsa dağıtacak1kyı cukkaladın ya zamanında dağıt diye verdik bir de üstüne pişkin pişkin konuşuyordun insan bari hatasını kabul eder.
Bana değil dost buraya cevap vermen gerekli ben birşey demedim1kyı cukkaladın ya zamanında dağıt diye verdik bir de üstüne pişkin pişkin konuşuyordun insan bari hatasını kabul eder.