- 24,815
- 23,500
- 113
Metin bile yapismadi adama vallaBurda paylaştı konu fazla uzamadı o aktif olmayan birisi olduğu için
Metin bile yapismadi adama vallaBurda paylaştı konu fazla uzamadı o aktif olmayan birisi olduğu için
Terımde paylasıyor körmüsün1 kişi paylaştı sadece
Valla kendim yapmayı özledimGelinim sen anla gibisinden bir laf vardı neydi o acil yazalım da mrlbraya etiket atalım
Terim'den başka kim paylaştıTerımde paylasıyor körmüsün
O paylaşır sen paylasamazsinTerımde paylasıyor körmüsün
Ege paylastı senın konuyla pek alakan yokTerim'den başka kim paylaştı
Beni niye o 1 kişiden saymadın kiTerımde paylasıyor körmüsün
Ege'nin kuponu da terim paylaştı doğal olarak 1 kişiEge paylastı senın konuyla pek alakan yok
Aynen benim kastettiğim sensin akskaBeni niye o 1 kişiden saymadın ki
Salıhe bşey anlatmaya çalışıyorum cuma günü anlar heraldeBeni niye o 1 kişiden saymadın ki
Kankamaaaa nolduSalıhe bşey anlatmaya çalışıyorum cuma günü anlar heralde
Aynen reis normalde slot oynamam hasbelkader girdim Max verdi sporta biraz katladim şimdi iddaa ya araBırak şimdi tatavayi Max win mi aldın dost
Terso düştükKankamaaaa noldu
@Erhan2121 hasbelkader demek yani rastgele girdim durduk yere demek onuda sormaAynen reis normalde slot oynamam hasbelkader girdim Max verdi sporta biraz katladim şimdi iddaa ya ara
Erhan kımse senı görmüyor kardesım üzücüHawwsk zinkkk
Puahah tam yazıyordum valla iyisi yazdın atam@Erhan2121 hasbelkader demek yani rastgele girdim durduk yere demek onuda sorma
Görmesin kardeşim o kadar da değil tanımadığım adamdan da parami talep edecem çüş yaniErhan kımse senı görmüyor kardesım üzücü
@Mrlbra geldımı 9kGörmesin kardeşim o kadar da değil tanımadığım adamdan da parami talep edecem çüş yani
AkkasksksjPuahah tam yazıyordum valla iyisi yazdın atam