- 31,287
- 23,077
- 113
Yazıyı duzelttı dıye kendısıde kelimeleri düzgün yazmıs puahahKâr kardeşim o biz alfabeyi boşuna getirmişiz
Yazıyı duzelttı dıye kendısıde kelimeleri düzgün yazmıs puahahKâr kardeşim o biz alfabeyi boşuna getirmişiz
Önceki hafta bende senden 18 saat bekledım senın öğrencinim kankaDun 6 saat senden zink bekledim ömrümden 6 saat çaldın
Sümerliler kardeşim onu da biz diyelim yazıyı ilk kullanan Türk devletide Göktürklerİlk yaziyi kim buldu atam onuda sole bari atam olsun
Ogrenmenin yasi yoktur atam bizde bole bole öğreniyoruz puahSümerliler kardeşim onu da biz diyelim yazıyı ilk kullanan Türk devletide Göktürkler
Bırak şimdi tatavayi Max win mi aldın dostŞansınız bol olsun
Benim zamanim kıymetli amaÖnceki hafta bende senden 18 saat bekledım senın öğrencinim kanka
Dün 150k maks paylaştı yaBırak şimdi tatavayi Max win mi aldın dost
Git gonu aç roll konusu mu burası
Zaten üst aldım o maça dost sağlık olsun@Fterim1905 loss maalesef o maça alt alinmazdi hocam yanlış yaptin
JsjssjjsjsZaten üst aldım o maça dost sağlık olsun
Vay beyaz ben bakmiom ki pek öyle konularaDün 150k maks paylaştı ya
Farkındayım yalan yuva yapmıs agzınaBenim zamanim kıymetli ama
Burda paylaştı konu fazla uzamadı o aktif olmayan birisi olduğu içinVay beyaz ben bakmiom ki pek öyle konulara
Puhja gecenin sarhosu olduk bata bata cümle bile kuramıyoruz artik puahaZaten üst aldım o maça dost sağlık olsun
Gelinim sen anla gibisinden bir laf vardı neydi o acil yazalım da mrlbraya etiket atalımEskiden bu konuda zinklar havada uçuyordu fena halde durgunluk var artık
Herkes paylaşıyorGit gonu aç roll konusu mu burası
1 kişi paylaştı sadeceHerkes paylaşıyor