- 22,435
- 23,079
- 113
O dündüDün hatunlaydı olm
O dündüDün hatunlaydı olm
8 saat de olur ama 8 saate kalma yeri vs vermez, en fazla 700-800 Euro maaş verir12 saat çalışmaya karşıyım hocam 8 saat olsaydi yarina bileti keser gelirdim
12 saat ne la nasıl Avrupa orası nansGel buraya döner işi var dost haftada 6 gün günde 12 saat çalıştırıo. Kalma yeri, yemek ve fatura odemion. Aylık hemen hemen 2 asgari ücret de maaş verir (1.400 Euro falan) . 12 saat çalıştıktan sonra zaten ne kumar oynamaya dermanın kalır ne de zamanın
Şimdi baktım sabah’da kızla ‘melemen’ yemişO dündü
Türkiye APK mı orası aw8 saat de olur ama 8 saate kalma yeri vs vermez, en fazla 700-800 Euro maaş verir
Kızda menelkette demek kiŞimdi baktım sabah’da kızla ‘melemen’ yemiş
Hoca mülteci aw12 saat ne la nasıl Avrupa orası nans
Bizde turkiyede hayat şartları zor diyoruz Avrupa bizden betermis hocam8 saat de olur ama 8 saate kalma yeri vs vermez, en fazla 700-800 Euro maaş verir
Türk her yerde türk. Kalma yeri, yemek ve fatura olayını kendi cebinden halledio, 2 asgari ücret de maaş verio döner dükkanı sahibi. Bide oturum ve çalışma izni vs de halledio. E bir yerden çıkarması lazım bunu puhaha12 saat ne la nasıl Avrupa orası nans
İnsanların Avrupa hakkındaki beklentileri ve gerçeklikler arasında farklar var atam. Ben Avrupa bitik, kurulu düzen olmasa dönerdim vs demiom. Burada kira olayı olmadı mı kralsın. Ama hem tek yaşayayım hem yiyim hem de biriktireyim dersen mecburen günde en az 10 saat çalışmalısın. Buralı olup burada dogarsin o zaman farklı. Ama dışardan gelen biriysen sıfırdan basladigin için ilk 1-2 yıl mecbur zorlanacan. Avantajı şu ki enflasyon uçuk değil, teknolojik ürünler ve araba fiyatları çok uçuk değil yani bazı şeylere ulasman için kredi çekmene vs gerek kalmaz. Kira olayı bı sıkıntı gerisi halloluyor bisekildeTürkiye APK mı orası aw
Lan tam gidicektim barıstık otobüsü iptal ettık ben senı bayramdan önce uçakla yollarım dedi ikna oldumŞimdi baktım sabah’da kızla ‘melemen’ yemiş
Medelline Gel Foncuİnsanların Avrupa hakkındaki beklentileri ve gerçeklikler arasında farklar var atam. Ben Avrupa bitik, kurulu düzen olmasa dönerdim vs demiom. Burada kira olayı olmadı mı kralsın. Ama hem tek yaşayayım hem yiyim hem de biriktireyim dersen mecburen günde en az 10 saat çalışmalısın. Buralı olup burada dogarsin o zaman farklı. Ama dışardan gelen biriysen sıfırdan basladigin için ilk 1-2 yıl mecbur zorlanacan. Avantajı şu ki enflasyon uçuk değil, teknolojik ürünler ve araba fiyatları çok uçuk değil yani bazı şeylere ulasman için kredi çekmene vs gerek kalmaz. Kira olayı bı sıkıntı gerisi halloluyor bisekilde
Medellin bizi bozar dost. Cali daha iyiMedelline Gel Foncu
O zaman gideceğimiz yerden ev alıp gidelim hocamİnsanların Avrupa hakkındaki beklentileri ve gerçeklikler arasında farklar var atam. Ben Avrupa bitik, kurulu düzen olmasa dönerdim vs demiom. Burada kira olayı olmadı mı kralsın. Ama hem tek yaşayayım hem yiyim hem de biriktireyim dersen mecburen günde en az 10 saat çalışmalısın. Buralı olup burada dogarsin o zaman farklı. Ama dışardan gelen biriysen sıfırdan basladigin için ilk 1-2 yıl mecbur zorlanacan. Avantajı şu ki enflasyon uçuk değil, teknolojik ürünler ve araba fiyatları çok uçuk değil yani bazı şeylere ulasman için kredi çekmene vs gerek kalmaz. Kira olayı bı sıkıntı gerisi halloluyor bisekilde
Cali muhabbeti geçmesin konuda Foncu yoksaaaa 🤣Medellin bizi bozar dost. Cali daha iyi
Hem yaşayım hem yıyım hem biriktireyim diyip 10 saat çalışıyorsan ultrAs lüks buraya göre 😀 burda asgari ücrete 15 saat çalışıyorlarİnsanların Avrupa hakkındaki beklentileri ve gerçeklikler arasında farklar var atam. Ben Avrupa bitik, kurulu düzen olmasa dönerdim vs demiom. Burada kira olayı olmadı mı kralsın. Ama hem tek yaşayayım hem yiyim hem de biriktireyim dersen mecburen günde en az 10 saat çalışmalısın. Buralı olup burada dogarsin o zaman farklı. Ama dışardan gelen biriysen sıfırdan basladigin için ilk 1-2 yıl mecbur zorlanacan. Avantajı şu ki enflasyon uçuk değil, teknolojik ürünler ve araba fiyatları çok uçuk değil yani bazı şeylere ulasman için kredi çekmene vs gerek kalmaz. Kira olayı bı sıkıntı gerisi halloluyor bisekilde
Gururun gene kendini ele vermiyorLan tam gidicektim barıstık otobüsü iptal ettık ben senı bayramdan önce uçakla yollarım dedi ikna oldum
Benim ev alacak param olsa ev almak yerine iş kurmayı denerim kanka. Çünkü tuttu mu kira olayı zorlamaz zatenO zaman gideceğimiz yerden ev alıp gidelim hocam
Benim hayatımın herhangi bi döneminde 15saatten az çalışmışlığım yokHem yaşayım hem yıyım hem biriktireyim diyip 10 saat çalışıyorsan ultrAs lüks buraya göre 😀 burda asgari ücrete 15 saat çalışıyorlar
Seviyoruz napalım emelec macı 3.5 üst olur muGururun gene kendini ele vermiyor