http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Bende senin zaten oyunda olduğunu biliyordum da nasıl yatarsin atam paran mı çok derdin mi hiç yok gitti desene lahmacun firni puhaa
La dün gece uyumadık burdaydık işte e sabahta akşama kadar çalıştık yine uyumadik sınra pokerde ilk molaya kadar oynadım 102 yaptık molada 2 dk mola bitene kadar gözlerim dinlensin dedim 😀 gitmişim

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,410
29,072
113
Görüyorsun erhanim fakir adamı uyku tutmaz zengin adam kumar oynarken uyuyakalir

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,239
29,052
113
La dün gece uyumadık burdaydık işte e sabahta akşama kadar çalıştık yine uyumadik sınra pokerde ilk molaya kadar oynadım 102 yaptık molada 2 dk mola bitene kadar gözlerim dinlensin dedim 😀 gitmişim
Ben 4 gündür umuyorum atam keske uykuya dayanıklı olsaydın hiç değilse ilk 30 arasında olsaydın sağlık olsun atam

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Ben 4 gündür umuyorum atam keske uykuya dayanıklı olsaydın hiç değilse ilk 30 arasında olsaydın sağlık olsun atam
Cuma gecesi 4 te işe gitmişim pazar akşamı eve gelmişim hiç uyumadan daha nasıl uykuya dayanıklı olayım kardeşim 😀

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,410
29,072
113
Puahah kayip bonusu aldik haftalık 10 kat çevrimi vardi cevirmedik maalesef hocam yoksa bugün bizimde paramız olacakti olmadi atam elini masaya vurdumu 100k gelir ona biz onun gibi değiliz ki iki kuruş bulamiyoruz
E bi Atatürk olmak kolay iş değil dost puhaha en iyisi senle atamızın yanında çalışmaya başlayalım kumardan kazanacak gibi değiliz bari iş öğretsin bize