- 31,410
- 29,072
- 113
@Calypso13 bol bol şans
Tebrikler@egehandro @Fterim1905 cok sey istemedik be 1tane kupon tutsun istedik. Milyar dolarlarin icinde bi 100k istedik
Tutmamış olum sen maaşını bekleTebrikler
Hahhahaha maaş ne zaman laaTutmamış olum sen maaşını bekle
Ulan apo parasızlıktan algilari da kapattin heTebrikler
Hiç sorma paranın rengini unuttum aeUlan apo parasızlıktan algilari da kapattin he
Tottenham 17.5 k paramızı yediHaydi iyi geceler. Trabzon ve liverpool garibanin ahi kalmazz jsjsjs
Ulan pokerde 102 k çiple oynarken elimde telefon uyuyakalmışım amk 😀 o kendi kendine 43. Olmuş demek ki uyuyakalmasam alırdık bişeylerArtik sadece düsmanlarimiz para kaybediyor
Bende senin zaten oyunda olduğunu biliyordum da nasıl yatarsin atam paran mı çok derdin mi hiç yok gitti desene lahmacun firni puhaaUlan pokerde 102 k çiple oynarken elimde telefon uyuyakalmışım amk 😀 o kendi kendine 43. Olmuş demek ki uyuyakalmasam alırdık bişeyler
Bari kendi kendine 30 olsaydiUlan pokerde 102 k çiple oynarken elimde telefon uyuyakalmışım amk 😀 o kendi kendine 43. Olmuş demek ki uyuyakalmasam alırdık bişeyler
La dün gece uyumadık burdaydık işte e sabahta akşama kadar çalıştık yine uyumadik sınra pokerde ilk molaya kadar oynadım 102 yaptık molada 2 dk mola bitene kadar gözlerim dinlensin dedim 😀 gitmişimBende senin zaten oyunda olduğunu biliyordum da nasıl yatarsin atam paran mı çok derdin mi hiç yok gitti desene lahmacun firni puhaa
Ben 4 gündür umuyorum atam keske uykuya dayanıklı olsaydın hiç değilse ilk 30 arasında olsaydın sağlık olsun atamLa dün gece uyumadık burdaydık işte e sabahta akşama kadar çalıştık yine uyumadik sınra pokerde ilk molaya kadar oynadım 102 yaptık molada 2 dk mola bitene kadar gözlerim dinlensin dedim 😀 gitmişim
Puahah kayip bonusu aldik haftalık 10 kat çevrimi vardi cevirmedik maalesef hocam yoksa bugün bizimde paramız olacakti olmadi atam elini masaya vurdumu 100k gelir ona biz onun gibi değiliz ki iki kuruş bulamiyoruzGörüyorsun erhanim fakir adamı uyku tutmaz zengin adam kumar oynarken uyuyakalir
Cuma gecesi 4 te işe gitmişim pazar akşamı eve gelmişim hiç uyumadan daha nasıl uykuya dayanıklı olayım kardeşim 😀Ben 4 gündür umuyorum atam keske uykuya dayanıklı olsaydın hiç değilse ilk 30 arasında olsaydın sağlık olsun atam
E bi Atatürk olmak kolay iş değil dost puhaha en iyisi senle atamızın yanında çalışmaya başlayalım kumardan kazanacak gibi değiliz bari iş öğretsin bizePuahah kayip bonusu aldik haftalık 10 kat çevrimi vardi cevirmedik maalesef hocam yoksa bugün bizimde paramız olacakti olmadi atam elini masaya vurdumu 100k gelir ona biz onun gibi değiliz ki iki kuruş bulamiyoruz
Neden o kadar fazla çalışıyorsun atam boykot etsene günde bir insanin çalışma saati max 6 saat olmalı fazlası zararCuma gecesi 4 te işe gitmişim pazar akşamı eve gelmişim hiç uyumadan daha nasıl uykuya dayanıklı olayım kardeşim 😀