- 36,931
- 37,101
- 113
Yönetim değiştiCiddi soruyorsan günlük bir 10-10 ödüyor benim paramı piç etmişti zamanında
Yönetim değiştiCiddi soruyorsan günlük bir 10-10 ödüyor benim paramı piç etmişti zamanında
Bende mimli diye ürktüm biraz ama sorun yok ödendiCiddi soruyorsan günlük bir 10-10 ödüyor benim paramı piç etmişti zamanında
Ben bı ara kullanıyordum sıkıntı yaşamadım ama en fazla 10 k cekmisimdir 105 k yi tekde ödemez orası ya sanmıyorum biraz uğraştırır seniDengebet 105k öder mi ?
Özelden uğradım ya nankör fırıncı. Kürekle kafana vururum seninKardeşim geçen 87k da böyle dedin aldın çektin parayı daha uğramadın şimdi neden cevap vereyim
Betcodan oynadığınız sürece ürkmeye devam edeceksiniz reşat dostBende mimli diye ürktüm biraz ama sorun yok ödendi
17 k istedim 15 atmışsun kardeşim saymamÖzelden uğradım ya nankör fırıncı. Kürekle kafana vururum senin
Selamım yeterBetcodan oynadığınız sürece ürkmeye devam edeceksiniz reşat dost
Dönen paralara bak üzücü17 k istedim 15 atmışsun kardeşim saymam
Başka yer sarmiyor. Geçen safirbette 10 dk da 60k verip çıktım. Ne kayıp ne insiyatif hicbirsey yokBetcodan oynadığınız sürece ürkmeye devam edeceksiniz reşat dost
Allah şifa versin kardeşim ne diyeyim17 k istedim 15 atmışsun kardeşim saymam
Selamım yeter
Nankörlük diz boyu kardeşim bu memlekette. Bu arada numaran yanlışlıkla silindi. Yanlış anlama kardeism benimParayı vuranın profıl resmi kalkıyo canım ülkem
Sıkıntı yok eklersın para lazım olunca pushhsNankörlük diz boyu kardeşim bu memlekette. Bu arada numaran yanlışlıkla silindi. Yanlış anlama kardeism benim
Hee yeni gordum gelebilirmis aslindaYok kanka 1000di
Ts barça wolwes kazanır filan vardı
Sadece onu almadık ya net gelir suatımHee yeni gordum gelebilirmis aslinda
Aynen birde final maci iki takimda iyi ssvunma yapamazsa rahat gelebilecek mac aslinda yani normal sezonda 175 falan acilirdi bu maca maçin seyrine göre olabilir ama zor 60 70 lerde kalsalarda final oldugundan niye oldu denmezSadece onu almadık ya net gelir suatım
Bu fener maçına 169 açmışlarda normal oranlara bak öyle bi barem yok dibinde dibini açmışlar uzasa bile gelmez 😄
Pana maçını görmedin mi fener vatanı savunur gibi savundu bi son per coştular. Mike james abimizi durdururlarsa rahat yener fenerAynen birde final maci iki takimda iyi ssvunma yapamazsa rahat gelebilecek mac aslinda yani normal sezonda 175 falan acilirdi bu maca maçin seyrine göre okabilir ama zor 60 70 lerde kalsalarda final okdugundan niye oldu denmez
Dün benim 155k yı 1 saatte ödediDengebet 105k öder mi ?
Benim 35 dk da odendi bilgilendirme için teşekkürlerDün benim 155k yı 1 saatte ödedi