- 80,239
- 53,074
- 113
Dayi bu mac yaniltiyor depte 20 fark yer hadi gecti diyelim indi bunlara cok ters gelir bunlar 140 atsin indi 141 atar öyle takim olduMinnesota kocu daha kirbacimizi cikarmadik dedi
Dayi bu mac yaniltiyor depte 20 fark yer hadi gecti diyelim indi bunlara cok ters gelir bunlar 140 atsin indi 141 atar öyle takim olduMinnesota kocu daha kirbacimizi cikarmadik dedi
En fazla 5₺ giderBi .ike yaramaz hicbiri
Mıhlama sucuk melemen kanka cepte para yok hayat çok acayipKahvaltıda pastırma olursa lükse kaçar olmazsa oyna devam
Fener cok zor ama gelirse o gelir baskada gelmezHoli ne özeller açtı be
Melemen ne olum berberde mi öğrendin Türkçeyi delircem artıkMıhlama sucuk melemen kanka cepte para yok hayat çok acayip
168.5 üst müFener cok zor ama gelirse o gelir baskada gelmez
İzmir melemen ılcesıMelemen ne olum berberde mi öğrendin Türkçeyi delircem artık
Jojoda 1tl var miİzmir melemen ılcesı
Bir selam ver önce kardesım kıvama getır önceJojoda 1tl var mi
Kankam buna özel dilencilik konusu aktif forumdaJojoda 1tl var mi
Aynen168.5 üst mü
Hepsine oynadım 1000 oran 2000 oran 3500 oran 500 oran hesapta bıraktıydım zaten
Ora çok kalabalık geldiKankam buna özel dilencilik konusu aktif forumda
Selamın aleyküm metin kardesm nasılsın nasıl gidiyoBir selam ver önce kardesım kıvama getır önce
Oynanir zatende yani cok umutlu olmamak gerek jojo adamligini yapmis yine fener şampiyonlugu acmis helal vallaHepsine oynadım 1000 oran 2000 oran 3500 oran 500 oran hesapta bıraktıydım zaten
Bende jojo mat yok bi onları almadım 😅Oynanir zatende yani cok umutlu olmamak gerek jojo adamligini yapmis yine fener şampiyonlugu acmis helal valla
Elhamdülillah sen nasılsınSelamın aleyküm metin kardesm nasılsın nasıl gidiyo
İyi valla ayniElhamdülillah sen nasılsın
Sende 1 tl var mı jojo ıcınİyi valla ayni