- 80,239
- 53,074
- 113
Bende öyle hissettim atam puahahZınk mı yapcan kardeşim bu sefer 4lü gelmiş @butragueno pyajaha
Bende öyle hissettim atam puahahZınk mı yapcan kardeşim bu sefer 4lü gelmiş @butragueno pyajaha
Gitti bileBende öyle hissettim atam puahah
Ayın 5inde gel kardeşimZinklican mi niye kalkiyoz puahhah
Onu bendee seçemiyorum tam olarak
Oklaya tecavuz etmisler puahhaAyın 5inde gel kardeşim
2-1 öndeyiz kardeşim neticeye bakOklaya tecavuz etmisler puahha
Kankam bugün işe gıtmedın demıTekrarlanmasın dost 1 saat susturuldun
Nbade her sey olabilir artik mine new york finali izlersek bile sasirmam yani oklanin ilk 2 maciyla bu mac misal alakasi yok ev sahipligi degisti diye 40 fark yemek ne aciklamasi yok bunun sacmalik2-1 öndeyiz kardeşim neticeye bak
İndiananında içinden geçeceğiz az kaldı 😄
Napcan kankammmKankam bugün işe gıtmedın demı
Şaka bi yana indiana kazansınNbade her sey olabilir artik mine new york finali izlersek bile sasirmam yani oklanin ilk 2 maciyla bu mac misal alakasi yok ev sahipligi degisti diye 40 fark yemek ne aciklamasi yok bunun sacmalik
Ooo bosuna mı kamyon yolladık acıklamaya okumadın mı yarın tatıl yap al bunu dınlen dıyeNapcan kankammm
Aynen bende hicbirine sempati duymuyom ama indi olabilir seneye okla olur amaŞaka bi yana indiana kazansın
Adamlar sonuna kadar haketti
Ulan bi şekilde söylüyorsun tekrar tekrar para attığını 😅Ooo bosuna mı kamyon yolladık acıklamaya okumadın mı yarın tatıl yap al bunu dınlen dıye
Ooo bosuna mı kamyon yolladık acıklamaya okumadın mı yarın tatıl yap al bunu dınlen dıye
Para atmadı borcunun%56sınu ödediUlan bi şekilde söylüyorsun tekrar tekrar para attığını 😅
450₺ ile bitiyor mu olm borçPara atmadı borcunun%56sınu ödedi
AtıldıUlan bi şekilde söylüyorsun tekrar tekrar para attığını 😅
New York olsun hocamAynen bende hicbirine sempati duymuyom ama indi olabilir seneye okla olur ama
Kod paylaşım alanı varmı