- 22,435
- 23,079
- 113
Oyna dedik sanaKazandık mı
Oyna dedik sanaKazandık mı
Sapsap bugün bi ışık verdi yine kayboldu 400 turk liramizida alamadik gitti20 k olsa sapsapın yanına gıdeırm
Yok sıtedeOyna dedik sana
Kardeşim o ödül değil miSapsap bugün bi ışık verdi yine kayboldu 400 turk liramizida alamadik gitti
Oynadıgım sıtede gelmesı lazımBiz böyle maç veririz bi sitede yatarsa diğerinde gelir
Adam cevap veremıyoe dıye sallıyo ısteKardeşim o ödül değil mi
Yok atam yok borc 1k istedi yoktu 400 turk lirası attim mağdurum atamKardeşim o ödül değil mi
Her siteden oynaman lazım benim maçlara tek site yetmezOynadıgım sıtede gelmesı lazım
Bana ödül demişti sksksYok atam yok borc 1k istedi yoktu 400 turk lirası attim mağdurum atam
Senı her konuda kandırmıs ozaman puahahBana ödül demişti sksks
20 defa da odul attim onlari saymiyorum bile neyse hepsi onun olsun tek yaşayan tek ölürBana ödül demişti sksks
Tek yiyen tek ölüt o20 defa da odul attim onlari saymiyorum bile neyse hepsi onun olsun tek yaşayan tek ölür
Tek spın çeken tek çekerTek yiyen tek ölüt o
Tek spin atan tek batar oTek spın çeken tek çeker
Düşün ki halimi atam metin den umut bekliyordum ölmüşüm haberim yok puahaTek yiyen tek ölüt o
Beddua etmedık etsek çorapsız dolssırdınDüşün ki halimi atam metin den umut bekliyordum ölmüşüm haberim yok puaha
Puahhah doğru eywBeddua etmedık etsek çorapsız dolssırdın
Ölen kişi öldüğünden haberi olmaz zsten snsnsbDüşün ki halimi atam metin den umut bekliyordum ölmüşüm haberim yok puaha
Bır ölen bıde rakı ıcıp sabah arkası ağrıyanÖlen kişi öldüğünden haberi olmaz zsten snsnsb