- 31,410
- 29,071
- 113
Zırladım puhahahAcil 1k yap bu bir emir bak gördün mü bir gün extra içtin kazanmaya başladın atanı örnek al hergün iç her gün kazan
Zırladım puhahahAcil 1k yap bu bir emir bak gördün mü bir gün extra içtin kazanmaya başladın atanı örnek al hergün iç her gün kazan
Yediğinden ikram eder insanDoğru diyon sifirlamasam da bokunu verirdim sana
Kım lâ bu ege ne ayakİçmiş kardeşim
Bu satte cyber dışı oynanmaz ki Olimpia king 3. Per ev 3 fark atatSıseye otururum yeterkı kazanayım puahahah betewın alırız lâ maç sole
İkimizede bok düştü o zamanYediğinden ikram eder insan
Az asıl aq her yerin sivilce olmusKım lâ bu ege ne ayak
TanımıyomKım lâ bu ege ne ayak
Kazanmanın ve dağıtmanun formülü buKım lâ bu ege ne ayak
Bacaklar puhhaaaKım lâ bu ege ne ayak
Stres sıkıntıAz asıl aq her yerin sivilce olmus
16k kaybeden sensin kime düştüğü belli puhahaİkimizede bok düştü o zaman
Tm kardeşim bok mok gece gece yeterrrrİkimizede bok düştü o zaman
Gelırse internetin fısını cekerım parayı enısteye atarımKazanmanın ve dağıtmanun formülü bu
Hcam 20Bet 100spin attim eksi 1100 yazdi. Aybasina hazirlaAllah'ım çıldıracam hâlâ girmemiş benim oyuna
MaşallahKım lâ bu ege ne ayak
Terim’in söylediği taktiği uygulama ben dün uyguladım ve daha kötüsü olamazdı 😅Hcam 20Bet 100spin attim eksi 1100 yazdi. Aybasina hazirla
Kardeşim bu oyunlar sizi sevmio Ege'ye oyun önerisi verdim az kalsın anaparayi kaybedecekti aynı şekil ben girdim hemen sonra sadece 100 lira gitmiştiHcam 20Bet 100spin attim eksi 1100 yazdi. Aybasina hazirla
Bu yok kanka grcerli oyunlarda baska soyleKanka ben betgitte hep flaming hot extra 30 bet oynuyorum illa uçuruyor
Kardeşim bet gitte oynanacak tek oyun 40 süper hot 50 bet atHcam 20Bet 100spin attim eksi 1100 yazdi. Aybasina hazirla
Zevkten dört köşesin amk ben ne diyorum ergen kız çocuğu gibi konuşma16k kaybeden sensin kime düştüğü belli puhaha