- 11,609
- 9,724
- 113
Çevrim yapiyorum su an terimin dedigine giricem varsa aklinizda yazin oynayayim@Calypso13 nerdesin
Çevrim yapiyorum su an terimin dedigine giricem varsa aklinizda yazin oynayayim@Calypso13 nerdesin
Zaten okuyan para kazanacak dostHocam gece gece neden bu kadar uzun yazıyorsun okuyamıyoruz hocam
Özledim ferdiyi atam iyi çocuktu tam bir neşeydi metin saolsun banlatti adamiEfendim
560Betco değil mi nasıl yok neyse kasam kaç
Yok la gece serin baya puahhaAbe sıcağtır
Yatılmıyor
Sana bi şey olmazBen kaldım kardeş ben kaldım
Ben okumadım param yoktu o yüzden olunca okuyacam söz veriyorum puahaZaten okuyan para kazanacak dost
Kanka ben betgitte hep flaming hot extra 30 bet oynuyorum illa uçuruyorÇevrim yapiyorum su an terimin dedigine giricem varsa aklinizda yazin oynayayim
Acil 1k yap bu bir emir bak gördün mü bir gün extra içtin kazanmaya başladın atanı örnek al hergün iç her gün kazan
Hangi mesaj kardeşim bu arada para bulamadıkHocam ne kadar para buldunuz da mesajlara cevap vermemeye başladınız merhaba
Metin extra içemezzzzzAcil 1k yap bu bir emir bak gördün mü bir gün extra içtin kazanmaya başladın atanı örnek al hergün iç her gün kazan
20k kasayı 30 dan çeviren erkeğin arka kapısı gıcırdıukrdurKanka ben betgitte hep flaming hot extra 30 bet oynuyorum illa uçuruyor
İçmiş kardeşimMetin extra içemezzzzz
Allah'ım çıldıracam hâlâ girmemiş benim oyunaÇevrim yapiyorum su an terimin dedigine giricem varsa aklinizda yazin oynayayim
Sıseye otururum yeterkı kazanayım puahahah betewın alırız lâ maç soleAcil 1k yap bu bir emir bak gördün mü bir gün extra içtin kazanmaya başladın atanı örnek al hergün iç her gün kazan
Damda mı yatıyon suatımYok la gece serin baya puahha
Kardeşim herkesin nakit akışı senin gibi mi adam çevirsin en son 10-15 çeksin20k kasayı 30 dan çeviren erkeğin arka kapısı gıcırdıukrdur
Doğru diyon sifirlamasam da bokunu verirdim sanaSıfırlayınca gelip yazacaksan hiç yazma kardeşim. Benim peder hep şey derdi benim akrabalar tam tavuk gibi. Bana bokunu elaleme yumurtasını verirler diye
Terbiyeni bozma uza konudanDoğru diyon sifirlamasam da bokunu verirdim sana