- 23,919
- 22,320
- 113
0 puahhaAtar atar bekle metin 150k çekmişti kaç attı o zaman ssnsnns
0 puahhaAtar atar bekle metin 150k çekmişti kaç attı o zaman ssnsnns
Bana da 0 anajsnsb0 puahha
Kendimi anladım da snaa nasil 0 şoktayimBana da 0 anajsnsb
Parayi bulan konuya uğramıyor zaten bugün öğleden sonra hiç yoktu metin bey puahaBana da 0 anajsnsb
Bende bimdeyim hıiç sormaKendimi anladım da snaa nasil 0 şoktayim
Puhaha bende bim ne alaka diyorum ben şok demişim ya espriyi gec anlayan türdenim atamBende bimdeyim hıiç sorma
KıskancmısnSende bizdensin ama @Metings1905 multisi ile çekim paylaş yapmış biraz önce 18k
Sen anlatinca anladim bende espriyiPuhaha bende bim ne alaka diyorum ben şok demişim ya espriyi gec anlayan türdenim atam
Konuda iq yerler de @butragueno gelde konunun seviyesi artsınSen anlatinca anladim bende espriyi
Iq mu yerlerde espri cok soğuk geldi ondan olmasinKonuda iq yerler de @butragueno gelde konunun seviyesi artsın
Atam senin soguk esprileri bir biz anlariz bosver puahhaaKonuda iq yerler de @butragueno gelde konunun seviyesi artsın
Uyumadık ki egecimEeeee uyan loserssss
MecazenUyumadık ki egecim
Fotoda şair neyi anlatmak istemis
Ayni andami yazdık iki saattir msj yazılmayan konuya..benimi bekliyordun ddBeyler egt saglayicisinda cevrim yapabileceğim oyun onerir misiniz
O sağlayıcıda çevrim oyunu diye bişey olmaz önerileri boşvwr her oyunu dene parça parça ama en favorileri 40 burning hot bellink ve flaming hot extremBeyler egt saglayicisinda cevrim yapabileceğim oyun onerir misiniz