- 24,254
- 22,825
- 113
Puahha senin devir kapandı yaşlı bundan sonra ben varım burdaErhan yavrum benim Genelleme yapma böyle muhabbetlerde
Puahha senin devir kapandı yaşlı bundan sonra ben varım burdaErhan yavrum benim Genelleme yapma böyle muhabbetlerde
Pencereyi aç bak böyle diyenlerin hepsi karşıdaki mezarliktaPuahha senin devir kapandı yaşlı bundan sonra ben varım burda
Dışarıdayım her tarafımda huriler var eve gidince pencereyi açıp bakacam mezarlığa söz puahaPencereyi aç bak böyle diyenlerin hepsi karşıdaki mezarlikta
200 k böyle olduysan bizim gibi 2 senede bı ev parası yesen ohoo Bakırköy ruh sinir gidicen he 🤣🤣Dışarıdayım her tarafımda huriler var eve gidince pencereyi açıp bakacam mezarlığa söz puaha
Kim demiş 200k diye 1milyon kaybettim ben200 k böyle olduysan bizim gibi 2 senede bı ev parası yesen ohoo Bakırköy ruh sinir gidicen he 🤣🤣
Genede bizim gibi dirayetli olman için 3-4 kere 1 m kaybetmen lazım 🤣Kim demiş 200k diye 1milyon kaybettim ben
Yok abi kalsin benim bu giden paraya kalbim dayanmıyor suan ne gelsin bundan sonra nede gitsin 50 liralık kupon yapip ona uzulmeyi özledim ciddenGenede bizim gibi dirayetli olman için 3-4 kere 1 m kaybetmen lazım 🤣
Aleykum selam doktorSa Dostlar
Bol Kazançlar Herkese
ivedilikle reddedilmiştir dostSana Rol yapmak yasakmış dost öyle bilgi geldi inanmjyorsan @Valenciennes sor
Betco cokmus rolde açamıyoruz suan
Vpn le giriliyor denmisti amaBetco ya VPN ile giriliyor mu
Varmı bir yolu
Every devamBetco ya VPN ile giriliyor mu
Varmı bir yolu
🐴🐴🐴Öyyyyyyyyt napisüüüüuzzzz
Beygiri koşturdun mu