- 29,196
- 29,001
- 113
Tm o zman atam ondan değil metin sinirimi bozdu bugün atarim ona simdi saolSenün iban paparada Kayıtlı para paratim de la metininkie paratimds kayıtlı ona attım erhana at diue
Tm o zman atam ondan değil metin sinirimi bozdu bugün atarim ona simdi saolSenün iban paparada Kayıtlı para paratim de la metininkie paratimds kayıtlı ona attım erhana at diue
KajajjajaTm o zman atam ondan değil metin sinirimi bozdu bugün atarim ona simdi saol
Ben hakkımı sana devrettim meto sen yap
Metinin parası değil korkma 😀Tm o zman atam ondan değil metin sinirimi bozdu bugün atarim ona simdi saol
Geçti dostum teşkilatı mahsusa üyelerinden birine yaptiriyoruzTm o zman atam ondan değil metin sinirimi bozdu bugün atarim ona simdi saol
O zaten yapıyorduBen hakkımı sana devrettim meto sen yap
Birdaha yapsın beğenmedim diğeriniO zaten yapıyordu
PuahhaBirdaha yapsın beğenmedim diğerini
La yeter millet siryla reddediyo ben yapim iste snndjsjfjO zaten yapıyordu
Aleykum selamsa beyler
Sana Rol yapmak yasakmış dost öyle bilgi geldi inanmjyorsan @Valenciennes sorLa yeter millet siryla reddediyo ben yapim iste snndjsjfj
As tolgasa beyler
Red eden yok dostum kim parayi reddederLa yeter millet siryla reddediyo ben yapim iste snndjsjfj
Hayda bende param olunca kendi paramla yapcamSana Rol yapmak yasakmış dost öyle bilgi geldi inanmjyorsan @Valenciennes sor
Oda yasak dostum kendi paranlada yapamazsınHayda bende param olunca kendi paramla yapcam
Bende kendim yapip lose win duruma gore sadece sonucu paylairimOda yasak dostum kendi paranlada yapamazsın
Erhan yavrum benim Genelleme yapma böyle muhabbetlerdeTm beyler dağıtımlar yapıldı herkes dagilabilir