- 48,743
- 53,285
- 113
Meto tantanayi bırak şimdi parayı gonderSana mermı bıraktı
Meto tantanayi bırak şimdi parayı gonderSana mermı bıraktı
Salih abınde kı iban şuan sana para yollayamaz metın abın yollıcakSalih abimde benim iban var zaten
At derse atarımMeto tantanayi bırak şimdi parayı gonder
Yok kalsin kardeşim o atarsa atsın yoksa kalsin saolSalih abınde kı iban şuan sana para yollayamaz metın abın yollıcak
Güzel abi derse 2 kere gönder 🤣Salih abınde kı iban şuan sana para yollayamaz metın abın yollıcak
Ruh hastasımın sen naz trıp ne buYok kalsin kardeşim o atarsa atsın yoksa kalsin saol
İstemiyorum kardesim uzatmaRuh hastasımın sen naz trıp ne bu
Adam jest yapıyor sana dostum ne bu afralar tafralar almiyorsan başka birini şöyle o yapsınİstemiyorum kardesim uzatma
Zorla vercek değilizİstemiyorum kardesim uzatma
Bence ben yapmaliyim ama siz bilirsiniz@Mrlbra bıtanesı atmamı ıstemıyor Novaya atıyorum o yapsın rolu
Dostum atamda benim iban var zaten atacaksa ordan atar zatenAdam jest yapıyor sana dostum ne bu afralar tafralar almiyorsan başka birini şöyle o yapsın
Tamam kim o@Mrlbra bıtanesı atmamı ıstemıyor Novaya atıyorum o yapsın rolu
Ben yapim mi onun yerine takip de ettimTamam kim o
Yukarda yazılarıTamam kim o
Senün iban paparada Kayıtlı para paratim de la metininkie paratimds kayıtlı ona attım erhana at diueDostum aramda benim iban var zaten atacaksa ordan atar zaten
Bence onun parasi var snjdjsjdSenün iban paparada Kayıtlı para paratim de la metininkie paratimds kayıtlı ona attım erhana at diue