- 80,249
- 53,086
- 113
Haydaaaa metin onlar icin 100 dolar öder+18 kalan kısım ban yerim
Haydaaaa metin onlar icin 100 dolar öder+18 kalan kısım ban yerim
Ins seni soyup soğana cevirmemistir yelloz+18 kalan kısım ban yerim
Mutluluktan bayılcam aq dur. En ucuz olanı alcam ıste olsa ama hemen deıl bı 30-40 dk yaRakam sole kiral
Fiyat sole hemenMutluluktan bayılcam aq dur. En ucuz olanı alcam ıste olsa ama hemen deıl bı 30-40 dk ya
Düşmanımın dostu düşmanımdırFiyat sole hemen
Fiyati yazsa daimonu etiket edecektim olmadi puahaDüşmanımın dostu düşmanımdır
70 e tavuk doner yer gibiFiyat sole hemen
Kıral telas yaptırma bayılcam. Sımdı alamıcam bı 30-40 dk ya. Evın bosalmasını beklıomFiyat sole hemen
Bu dusmana yapılmazdı be kıral cok ayıp ettın neyse canın saolsun atsanda almam daha saolasınFiyati yazsa daimonu etiket edecektim olmadi puaha
Param yok kiral olursa bir gün borcum olsunBu dusmana yapılmazdı be kıral cok ayıp ettın neyse canın saolsun atsanda almam daha saolasın
Saol kıral sen kendıne alırsın ac olan ınsanla dalga gecılmez ınsallah baskasına ypmazsınParam yok kiral olursa bir gün borcum olsun
Evdeysen git ekmek arasi ye sende biladerSaol kıral sen kendıne alırsın ac olan ınsanla dalga gecılmez ınsallah baskasına ypmazsın
Boşver kıral haram yemeSaol kıral sen kendıne alırsın ac olan ınsanla dalga gecılmez ınsallah baskasına ypmazsın
Ben gaddarim kiral kusura bakmaSaol kıral sen kendıne alırsın ac olan ınsanla dalga gecılmez ınsallah baskasına ypmazsın
Bana demedi m8@Erhan2121 iban at salıh abın roll açsın dedı
Tamam atiyom Salih borcu var bana@Erhan2121 iban at salıh abın roll açsın dedı
Sana mermı bıraktıTamam atiyom Salih borcu var bana
Salih abimde benim iban var zaten@Erhan2121 iban at salıh abın roll açsın dedı