- 18,515
- 16,838
- 113
Evliliğe diyelimNaptı kiliseye bağış mi yaptı
Evliliğe diyelimNaptı kiliseye bağış mi yaptı
😅😅😅😅😅😅Ben bundan sonra bütün everyma sitelerinde 1 lira bırakıcam içerde özel oran yardımlaşma konusuna düşmek istemiyorum acayip bir ortam var orada
Ömer iyi biriydiYüz nakli yaptıracağım @Mrlbra
Jojonun açtığı adamın 2 rib 3 asist ort. Var DD Açmışlar nasıl yapacak beyazBen bundan sonra bütün everyma sitelerinde 1 lira bırakıcam içerde özel oran yardımlaşma konusuna düşmek istemiyorum acayip bir ortam var orada
Metin metings metinfb metinjk metints metingozgoz6-7 kişi olan Gerekli yerlere zınk yapıldı etikete gerek yok
Triple double açmadığına dua etmek lazimJojonun açtığı adamın 2 rib 3 asist ort. Var DD Açmışlar nasıl yapacak beyaz
Metin yok zınkların arasındaMetin metings metinfb metinjk metints metingozgoz
Öylesine yazdım canım sıkılıyor aq kime attığını ben nereden bileyimMetin yok zınkların arasında
Ömer iyi biriydi
kahkaha attım puhaha haklı isyanTriple double açmadığına dua etmek lazim
Aynen tsklerMetin yok zınkların arasında
Atammm6-7 kişi olan Gerekli yerlere zınk yapıldı etikete gerek yok
Nasılda mutlu yumurcak 😀Atammm
Takibe aldin mi kim kim ödül aldi puajajhaha ona göre darla hemenNasılda mutlu yumurcak 😀
Salıhım gereken zaman gereken zınkı yapıyo gözümüz yok suatım hep bana hep bana olmazTakibe aldin mi kim kim ödül aldi puajajhaha ona göre darla hemen
Tmm etiket atmazsin artik herhalde puahah bu düşüncedeysenSalıhım gereken zaman gereken zınkı yapıyo gözümüz yok suatım hep bana hep bana olmaz