- 31,261
- 28,837
- 113
Kardeşim güzel taktik büyük vurdun diye ikna edelim dağıtım gelir puhahah70K para kazanmış daha ne olacak, Allah olmak istiyorsa toplanak Allah diyek
Kardeşim güzel taktik büyük vurdun diye ikna edelim dağıtım gelir puhahah70K para kazanmış daha ne olacak, Allah olmak istiyorsa toplanak Allah diyek
Gelmez, bizzat şahidim yatırıma dönüştü bile 😅 hem maddi hem manevi bi yatırım yaptı aslan kardeşimKardeşim güzel taktik büyük vurdun diye ikna edelim dağıtım gelir puhahah
Zorla x atmış namussuz hakkı daha fazlaymış laTam borcum olan miktardı
Seyyar tayyarSokakta garip yemekler satıp
Mucidi benim diyen dayılar gibi
Aynen vallaZorla x atmış namussuz hakkı daha fazlaymış la
Yakında nefes alan erkek diyeceksinZerosu da öyle. Bu arada zero içen erkek 🌈
Olm siz manyak mısınız dededen 100x alan konu açıyor siz gelmişsiniz burada 1500x beğenmiyonuz 😅Aynen valla
İzlemedin anlaşılan ne patlamalara ne xler kaçti amaOlm siz manyak mısınız dededen 100x alan konu açıyor siz gelmişsiniz burada 1500x beğenmiyonuz 😅
UzaEkli dosyayı görüntüle 789353
Patent bana ait makina dayı
Salihe bişey demiyorum ama seni topuğundan vururum haberin olsun
UzaOlm siz manyak mısınız dededen 100x alan konu açıyor siz gelmişsiniz burada 1500x beğenmiyonuz 😅
Dinliyorum ama yargılamıyorum
Kanka izledim izledim de gelene bakİzlemedin anlaşılan ne patlamalara ne xler kaçti ama
La ara ödemesi 900 u bulan bı spin var 2 x atıyor aq izlemedin miOlm siz manyak mısınız dededen 100x alan konu açıyor siz gelmişsiniz burada 1500x beğenmiyonuz 😅
Aslan kardeşim dediği yerde mevzuyu uyandım. Yalvarırım bitirmeden beni de görGelmez, bizzat şahidim yatırıma dönüştü bile 😅 hem maddi hem manevi bi yatırım yaptı aslan kardeşim
İzledim kum saati patladı da yani ne yapalım kanka bu farmdan girmiştir oyuna o yüzden kâr cebe yakışır, dün en yakın gelirim 31 Mayıs’da olan özel oran diyordun bugün 70K beğenmşton awLa ara ödemesi 900 u bulan bı spin var 2 x atıyor aq izlemedin mi
Ben değil la daha kalpten bi şey düşünAslan kardeşim dediği yerde mevzuyu uyandım. Yalvarırım bitirmeden beni de gör
Aç gözlü olmasaydık kumar bağımlısi olmazdık be kardeşimİzledim kum saati patladı da yani ne yapalım kanka bu farmdan girmiştir oyuna o yüzden kâr cebe yakışır, dün en yakın gelirim 31 Mayıs’da olan özel oran diyordun bugün 70K beğenmşton aw
Naptı kiliseye bağış mi yaptıBen değil la daha kalpten bi şey düşün