- 22,435
- 23,079
- 113
Kardeşim tamamı borca gitti 32₺ var istersen atayım 132 olarak alırımAllahtan sabah aldığım parayı kurusu kurusuna ödemişim 😅
Kardeşim tamamı borca gitti 32₺ var istersen atayım 132 olarak alırımAllahtan sabah aldığım parayı kurusu kurusuna ödemişim 😅
Dün akşam ve sabah gerekli dağıtımlar yapıldu kardeşim 24 saat dağıtım yokTebrıkler salıh ayaklabıları çorabı çıkar koşarak kaç burdan 😀
EyvallahHelal bro tbrkler.sansin daim olsun
OlurKardeşim tamamı borca gitti 32₺ var istersen atayım 132 olarak alırım
Saat kuranlar var şuan puajajDün akşam ve sabah gerekli dağıtımlar yapıldu kardeşim 24 saat dağıtım yok
Ben dağıtım almıyom kiDün akşam ve sabah gerekli dağıtımlar yapıldu kardeşim 24 saat dağıtım yok
Ya abı bır durun ya salıhımle sevıncımızı paylasalım (kıstırırız zafer sarhoşu olsun)Ben dağıtım almıyom ki
Siz takılın bizde pastane defteri var cehenneme giderken hesaplıcazYa abı bır durun ya salıhımle sevıncımızı paylasalım (kıstırırız zafer sarhoşu olsun)
Adam şuan forumda dagıttıklarının bır kısmını aldı yenı üye olmuş gibi oldu puahahSiz takılın bizde pastane defteri var cehenneme giderken hesaplıcaz
Bu daha tek kişinin aldığı borcu kapatmıyoAdam şuan forumda dagıttıklarının bır kısmını aldı yenı üye olmuş gibi oldu puahah
PyajajahaBu daha tek kişinin aldığı borcu kapatmıyo
Keşke karşılasaydı snsnsAdam şuan forumda dagıttıklarının bır kısmını aldı yenı üye olmuş gibi oldu puahah
Neyse süt mısır yicem benPyajajaha
Bahcelı dedıgı gıbı ne hortumu kanalizasyon bağlamışlarKeşke karşılasaydı snsns
Bende çiğköfteNeyse süt mısır yicem ben
Ben Salih’ten bi şey gelince değil, şimdi direkt yicem sonra aquapark yandım awBende çiğköfte
Gelmesı garantı gözüyle bakıyorsun 1.05 😀Ben Salih’ten bi şey gelince değil, şimdi direkt yicem sonra aquapark yandım aw
Demiştim ben zaten @Metings1905Ne hortumu kanalizasyon borularını bağladılar
Kankacım talep doğrultusunda gelen borca yazılıyor, habersiz gelen zınklar ödül.Gelmesı garantı gözüyle bakıyorsun 1.05 😀
Sen boyacı fayansçıya anlat bunları 😂Kankacım talep doğrultusunda gelen borca yazılıyor, habersiz gelen zınklar ödül.
O yüzden borca gireceğim miktarı Salih bey ile görüşürüz biz 😅 sen kendi defterini karıştır