- 23,975
- 22,396
- 113
Bende bekliyorum suanBekliyoruz
Bende bekliyorum suanBekliyoruz
Bi tanesi kendi aktif roll yapıyor aynı anda başka roll takip ediyor nendndBi roll takip edeyim dedim elemanlar aynı anda üçünüde takip ediyor 😂
Puahhaa
Kım lâ o ahmet mıBi tanesi kendi aktif roll yapıyor aynı anda başka roll takip ediyor nendnd
Ahmet sinan hakan vardı bide şimdi taksici alikemalle taksim delisi cenk çıktı puhahaBi tanesi kendi aktif roll yapıyor aynı anda başka roll takip ediyor nendnd
Yeşil uygulama
Ahmet işte dediğim snansnAhmet sinan hakan vardı bide şimdi taksici alikemalle taksim delisi cenk çıktı puhaha
Whts mıYeşil uygulama
@Ortaköy sen şu geçen @MelodyZxZ konusunds ödül atanlara attığı kadar bende atmazsam adam değilim vs diyordun attın mıUşaklarum bu yasak değilmidur daaaa poker konusunda birine karşı iki hesabıyla kendisini savunuyor daaaaa😀 Ortaköyle yazıp aplus hesabıyla kendisine haklısın yazıyor fıkramıdir bu uşağum
Ekli dosyayı görüntüle 789163
PuahahahahahahshshshUşaklarum bu yasak değilmidur daaaa poker konusunda birine karşı iki hesabıyla kendisini savunuyor daaaaa😀 Ortaköyle yazıp aplus hesabıyla kendisine haklısın yazıyor fıkramıdir bu uşağum
@Aplus 80 yas yazıyordu kapatmıs onuUşaklarum bu yasak değilmidur daaaa poker konusunda birine karşı iki hesabıyla kendisini savunuyor daaaaa😀 Ortaköyle yazıp aplus hesabıyla kendisine haklısın yazıyor fıkramıdir bu uşağum
İspikiçii benım işimi elımden alıyorsun
Ben senin gibi iki harfi yan yana yazanı etmiyoym snsjsİspikiçii benım işimi elımden alıyorsun
Yaşlandık biz dostBi roll takip edeyim dedim elemanlar aynı anda üçünüde takip ediyor 😂
bir elin verdiğini öbür elin görmesinAhmet işte dediğim snansn
Tekrar bir @distin ol dost genclesirsin belki bu nick sana yaramadıBi roll takip edeyim dedim elemanlar aynı anda üçünüde takip ediyor 😂