- 23,336
- 21,779
- 113
1 milyonu olan adam bu foruma girmez ne isi olur burda puahab1 mılyonu olunca insan daha cımrı oluyor merak etme 😅
1 milyonu olan adam bu foruma girmez ne isi olur burda puahab1 mılyonu olunca insan daha cımrı oluyor merak etme 😅
Dimdik ayaktayız atam gunaydinKALKIN SABAH OLDU
Sabahları dimdik olunuyor iyi güzelDimdik ayaktayız atam gunaydin
Puhaha uyumadan bunu başarıyoruz biz atam uyku haram bize senin hayata imreniyorumSabahları dimdik olunuyor iyi güzel
Sefillik çekiyoruz kardeşim ne imrenmesi bu gece erken kalktım erhan yine 50 k kazanöıştır diyePuhaha uyumadan bunu başarıyoruz biz atam uyku haram bize senin hayata imreniyorum
Puahha ben seni dusurmek istiyorum sende benimi düşürmek istiyorsunSefillik çekiyoruz kardeşim ne imrenmesi bu gece erken kalktım erhan yine 50 k kazanöıştır diye
Yatırıma ek spin konusunda Gezen sensin sksmdndPuahha ben seni dusurmek istiyorum sende benimi düşürmek istiyorsun
Her konuda varım suan can sıkıntısı patlıcam birazdan seni bekledik bu saate kadar oda olmadı birazdan sızarim artik puahhYatırıma ek spin konusunda Gezen sensin sksmdnd
Uykudaki adamın neyinü beklediniz rüyamda mı kazanscam 😀Her konuda varım suan can sıkıntısı patlıcam birazdan seni bekledik bu saate kadar oda olmadı birazdan sızarim artik puahh
Aksamdan kalma kupon vardır belki diye düşündük puhhaa atamUykudaki adamın neyinü beklediniz rüyamda mı kazanscam 😀
Günaydın beyler Matchalar içildi miKALKIN SABAH OLDU
Günaydın dost teşekkür ederimCümleten hayırlı işler gunaydinlar @Gfbridvan1907 sanada hayırlı işlerAllah fenerli olmkatan başka dert vermesin
Kendi adıma konuşuyorum yakındır sonum iyi değil yakındır
Günaydın efendimCümleten günaydın kaybedenler kulübü
naber 🫠Günaydın efendim
İyilik güzellik senden ne habernaber 🫠