- 23,986
- 22,409
- 113
La benimde fatura felan var ödenmemiş yeminlen kafayi yiyecemEva AVM 😔
La benimde fatura felan var ödenmemiş yeminlen kafayi yiyecemEva AVM 😔
Zor durumLa benimde fatura felan var ödenmemiş yeminlen kafayi yiyecem
Keske hiç para kazanmasıydim eskiden hiç değilse alışmıştım parasizliga simdi dayanamıyorum bende diyordum bu zenginler neden iflas edince kendini öldürüyorlar harbiden çok kötü bir duyguymuşZor durum
Hadı kaybettın kımseye söz verme 😅Keske hiç para kazanmasıydim eskiden hiç değilse alışmıştım parasizliga simdi dayanamıyorum bende diyordum bu zenginler neden iflas edince kendini öldürüyorlar harbiden çok kötü bir duyguymuş
Gene kazanırsınKeske hiç para kazanmasıydim eskiden hiç değilse alışmıştım parasizliga simdi dayanamıyorum bende diyordum bu zenginler neden iflas edince kendini öldürüyorlar harbiden çok kötü bir duyguymuş
Var bi uğursuzluk ta bakalim daha da dibe girmesek iyidirGene kazanırsın
Ağla modu acılmısVar bi uğursuzluk ta bakalim daha da dibe girmesek iyidir
Yok valla ağlamak ta care olmuyor galiba yeni taktikler bulmak lazımAğla modu acılmıs
Bu konuda en son çekim 3 ay önce yapıldı kardeşim o yüzden kim ne derse desin arka kapısından sallamış olurbetovis guvenılırmı cekım konusunda bılgınız varmı
eyw 😀Bu konuda en son çekim 3 ay önce yapıldı kardeşim o yüzden kim ne derse desin arka kapısından sallamış olur
PuhahahaBu konuda en son çekim 3 ay önce yapıldı kardeşim o yüzden kim ne derse desin arka kapısından sallamış olur
Sorması ayıp miktar ne
Fırıncı kardeşimiz neredePuhahaha
ya şu ılk kayıba ozel bonus veren sıteler var padısahtan vipslottan cektım oyle hosgeldın bonusundan zıyade o daha tatlı gelıyor 500 600 giricem cekersemde 3 4 civari bişey cekılırSorması ayıp miktar ne
Hee anladım. 3-4 civarı şuan dolandırıcı siteler bile öder. Yatır dene benceya şu ılk kayıba ozel bonus veren sıteler var padısahtan vipslottan cektım oyle hosgeldın bonusundan zıyade o daha tatlı gelıyor 500 600 giricem cekersemde 3 4 civari bişey cekılır
UyuyoFırıncı kardeşimiz nerede
Betewinde geceye özel %100 bonus var sporda 1.30 oran şartı. Çekimde bonus düşüyor, Max çekim anaparanin 10kati sanırım. Min çekim 200piabella veriyormus ona girecem simdi