- 23,947
- 22,373
- 113
Aslm
Aslm
Ya manyak mısın sen sonucu belli olmayan etkinliklerden organizasyonlaedan bahsediyorumOzaman kaderde bahıstır sacma
Atam metini neden fazla ciddiye aliyorsunYa manyak mısın sen sonucu belli olmayan etkinliklerden organizasyonlaedan bahsediyorum
Kafam yerinde degıl lâ sen gıbı ban yıyebılırım her anYa manyak mısın sen sonucu belli olmayan etkinliklerden organizasyonlaedan bahsediyorum
Fotonu koy yesıl görünce sapsap gelıyor aklımaAtam metini neden fazla ciddiye aliyorsun
Temennimiz o yönde iki sövde banlan hemenKafam yerinde degıl lâ sen gıbı ban yıyebılırım her an
Tamam halledıyorumTemennimiz o yönde iki sövde banlan hemen
Sapsaplar ölmez sadece şekil degistirirFotonu koy yesıl görünce sapsap gelıyor aklıma
Sımple granador favorimSapsaplar ölmez sadece şekil degistirir
Var mı benim yaptiğimı yapabilecek yürek birinde hahahsKafam yerinde degıl lâ sen gıbı ban yıyebılırım her an
Nasıl yapmıstın göster bakım yapalım bızde 😅Var mı benim yaptiğimı yapabilecek yürek birinde hahahs
Seninki çok kraldı arada bakıp gülüyorum zaten puahaVar mı benim yaptiğimı yapabilecek yürek birinde hahahs
Şimdi incelemeye alınıp 2 gün az denilecek sus sbajsjjsSeninki çok kraldı arada bakıp gülüyorum zaten puaha
Nereye başvuruyoruz inceleme ıcın kankamŞimdi incelemeye alınıp 2 gün az denilecek sus sbajsjjs
1xbetNereye başvuruyoruz inceleme ıcın kankam
Safak kaç kayserı
Normalde -1 oldu aw hala ses yok iş yerindenSafak kaç kayserı
Sen sormazsan -10 olur oNormalde -1 oldu aw hala ses yok iş yerinden
Sen cezani çektin atam metine de gönder oda yazsin bi 10 gün kafamiz rahat olsun en azindanŞimdi incelemeye alınıp 2 gün az denilecek sus sbajsjjs