- 30,144
- 22,104
- 113
Bana kaybettim demedın kanka alâ alâ 😅 🍭🍭Dun kazandim yazdım iki saat sonra kaybettim dur degistirim tekrar dan kaybediyoruz puaha
Bana kaybettim demedın kanka alâ alâ 😅 🍭🍭Dun kazandim yazdım iki saat sonra kaybettim dur degistirim tekrar dan kaybediyoruz puaha
Noldu dün geceSenın dün geceden haberin yok tabı puahha
Biz kazandığımız an kaybediyoruz o yuzden söylemeye gerek bile duymuyorum o yuzden puahaBana kaybettim demedın kanka alâ alâ 😅 🍭🍭
DmNoldu dün gece
Metin dun bi ruya görmüş galiba hala etkisinden çıkamamış puahhaNoldu dün gece
Yok kardeşim dm de çarparsın falan şimdi burdan söyle sjsj
Dusmedın helal olsun 😅Yok kardeşim dm de çarparsın falan şimdi burdan söyle sjsj
Çarpılacak paran yokki galiba atam puahaYok kardeşim dm de çarparsın falan şimdi burdan söyle sjsj
Sende varmı kankam 😅Çarpılacak paran yokki galiba atam puaha
Dun vardi deste deste bugün cebimde 8 lira bozuk var hesapta 4.5kurus var ağlıyorum hüngür hüngürSende varmı kankam 😅
Çok profesyonel çok yalan 😅Dun vardi deste deste bugün cebimde 8 lira bozuk var hesapta 4.5kurus var ağlıyorum hüngür hüngür
Kaç kazandın dünDun vardi deste deste bugün cebimde 8 lira bozuk var hesapta 4.5kurus var ağlıyorum hüngür hüngür
Öyle bır yemin ettım kıııı dıyemem dıyememmm senı versınlwr elllereee benı kurşunlarKaç kazandın dün
50 kazandim geri gitti psikolojim alt üst olmuş bi vaziyetteyim suan atamKaç kazandın dün
Anlıyorum50 kazandim geri gitti psikolojim alt üst olmuş bi vaziyetteyim suan atam
Bana dıyo cekım gelsın sana kamyon yanascak 15 k de soran olursa uyanık balık geldın mı yanımıza sımdı50 kazandim geri gitti psikolojim alt üst olmuş bi vaziyetteyim suan atam
15 k diyince noluyorBana dıyo cekım gelsın sana kamyon yanascak 15 k de soran olursa uyanık balık geldın mı yanımıza sımdı
50 dersek kamyonlar cogalır dedi15 k diyince noluyor