- 30,103
- 22,074
- 113
Madam yapcam puahajNe yapcan la adami
Madam yapcam puahajNe yapcan la adami
Atam burda degilmi pekiMadam yapcam puahaj
Görmedim kıAtam burda degilmi peki
Etiket et ole cagir gelir o puahaGörmedim kı
Ödeme alamadık ama borç aramaktayız kardeşim20k kadar@Mrlbra aldin mi borçları atam
Tam yerıne geldın oleyseÖdeme alamadık ama borç aramaktayız kardeşim20k kadar
Ya sen niye millete borc veriyorsun atam bide üstüne adamlar borçlarını ödemiyor ayıptır vallaha billahaÖdeme alamadık ama borç aramaktayız kardeşim20k kadar
TC vatandaşı olduğu içinYa sen niye millete borc veriyorsun atam bide üstüne adamlar borçlarını ödemiyor ayıptır vallaha billaha
Sen neden ban yedigini erken unutuyorsun galiba parasız kaldin da kim sana destek çıktıda sen hala millete güzellik yapıyorsunTC vatandaşı olduğu için
Vermeyenler ne vatandaşıTC vatandaşı olduğu için
El arabiVermeyenler ne vatandaşı
Taktırmayı seviyorum galibaSen neden ban yedigini erken unutuyorsun galiba parasız kaldin da kim sana destek çıktıda sen hala millete güzellik yapıyorsun
Senı erhan abımızle tanıştıralım el para 😅El arabi
Varmi bi 50k de bize verde işlerimizi halledelim o zman puhahaTaktırmayı seviyorum galiba
Birde utanmadan kazanıyoruzzz yazmış ismine ya shshsVarmi bi 50k de bize verde işlerimizi halledelim o zman puhaha
Senın dün geceden haberin yok tabı puahhaBirde utanmadan kazanıyoruzzz yazmış ismine ya shshs
Dun kazandim yazdım iki saat sonra kaybettim dur degistirim tekrar dan kaybediyoruz puahaBirde utanmadan kazanıyoruzzz yazmış ismine ya shshs