- 85
- 98
- 18
Valla buraya danısmasaydım büyük ihtimal bozdurur dum sağolun dostlar roll açtırıcam dediğim kişiler yazsın dm den çekim vericem birazdan gelince paycodan gönderirimTebrikler dost biraz sovmussundur ama sonu iyi oldu
Valla buraya danısmasaydım büyük ihtimal bozdurur dum sağolun dostlar roll açtırıcam dediğim kişiler yazsın dm den çekim vericem birazdan gelince paycodan gönderirimTebrikler dost biraz sovmussundur ama sonu iyi oldu
Kesene bereket ve tebrikssValla buraya danısmasaydım büyük ihtimal bozdurur dum sağolun dostlar roll açtırıcam dediğim kişiler yazsın dm den çekim vericem birazdan gelince paycodan gönderirim
Bournemut attı 3&1Valla buraya danısmasaydım büyük ihtimal bozdurur dum sağolun dostlar roll açtırıcam dediğim kişiler yazsın dm den çekim vericem birazdan gelince paycodan gönderirim
Biraz mı 🤣Tebrikler dost biraz sovmussundur ama sonu iyi oldu
Terim Multi Hesaptan dm atsana arkadaşa belki kaynarız arayaKesene bereket ve tebrikss
Canım sıkkın sız yıyın@Metings1905 bu konuda dışardan birisi gelecek dağıtım yapacak ve sen alamıcan, utanır mısın sanmam
Kardeşim bir ödül varsa biz talibi degil sahibi oluruzTerim Multi Hesaptan dm atsana arkadaşa belki kaynarız araya
NolduCanım sıkkın sız yıyın
Seni de bi mutlu edemedik metinimCanım sıkkın sız yıyın
Saçma sapan işler ya boşver
Yav ortak kız arkadaş var ben tanıstırdım bunları dedım kı sız görüşün ama benle alakalı hıc bşey bahsetme sorarsa bılmıyorum de dün akşam o arkadasıma okey oynamaya gıttım muzık açtım bugünde demıskı arabesk dinliyor çok mutsuz felan ulan alakası yok he yok işte cv doldurdu iş gorusmesıne gıdıcekmıs ne varsa anlatmış engelledım arkadasımı sımdı ayar ettı benıSeni de bi mutlu edemedik metinim
Kardeşim kaybettiğin her şeyin telafisi var ama zamanın yok, sorunları gidip kız ile ya çöz ya bitir.Yav ortak kız arkadaş var ben tanıstırdım bunları dedım kı sız görüşün ama benle alakalı hıc bşey bahsetme sorarsa bılmıyorum de dün akşam o arkadasıma okey oynamaya gıttım muzık açtım bugünde demıskı arabesk dinliyor çok mutsuz felan ulan alakası yok he yok işte cv doldurdu iş gorusmesıne gıdıcekmıs ne varsa anlatmış engelledım arkadasımı sımdı ayar ettı benı
La bıttı bıttı ben bitirdim kafada benle alakalı muhabbetım gecmesın dedım hala oraya anlatması ayar ettı benıKardeşim kaybettiğin her şeyin telafisi var ama zamanın yok, sorunları gidip kız ile ya çöz ya bitir.
Ne seni meşgul etsin ne kendisini meşgul etsin.
Ya hayatınıza ortak olun ya hayatınızdan çıkın
Eee sen arkadaşının o kıza bunları söylediğini nerden öğrendinLa bıttı bıttı ben bitirdim kafada benle alakalı muhabbetım gecmesın dedım hala oraya anlatması ayar ettı benı
Ekran resmi attı o kadar zeki işteEee sen arkadaşının o kıza bunları söylediğini nerden öğrendin
Normal canım, senin sevgilin sonuçta 😅Ekran resmi attı o kadar zeki işte
Arkadaş ekran resmi atan sende bseyı anla ya neyse roll actırın bana kafam dagılsın 😅Normal canım, senin sevgilin sonuçta 😅
@duvar01 su sana iban at dediğim görselleri çabuk buraya atArkadaş ekran resmi atan sende bseyı anla ya neyse roll actırın bana kafam dagılsın 😅
Hadı görusuruz@duvar01 su sana iban at dediğim görselleri çabuk buraya at