Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,266
22,243
113
Seni de bi mutlu edemedik metinim
Yav ortak kız arkadaş var ben tanıstırdım bunları dedım kı sız görüşün ama benle alakalı hıc bşey bahsetme sorarsa bılmıyorum de dün akşam o arkadasıma okey oynamaya gıttım muzık açtım bugünde demıskı arabesk dinliyor çok mutsuz felan ulan alakası yok he yok işte cv doldurdu iş gorusmesıne gıdıcekmıs ne varsa anlatmış engelledım arkadasımı sımdı ayar ettı benı

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Yav ortak kız arkadaş var ben tanıstırdım bunları dedım kı sız görüşün ama benle alakalı hıc bşey bahsetme sorarsa bılmıyorum de dün akşam o arkadasıma okey oynamaya gıttım muzık açtım bugünde demıskı arabesk dinliyor çok mutsuz felan ulan alakası yok he yok işte cv doldurdu iş gorusmesıne gıdıcekmıs ne varsa anlatmış engelledım arkadasımı sımdı ayar ettı benı
Kardeşim kaybettiğin her şeyin telafisi var ama zamanın yok, sorunları gidip kız ile ya çöz ya bitir.

Ne seni meşgul etsin ne kendisini meşgul etsin.
Ya hayatınıza ortak olun ya hayatınızdan çıkın

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,266
22,243
113
Kardeşim kaybettiğin her şeyin telafisi var ama zamanın yok, sorunları gidip kız ile ya çöz ya bitir.

Ne seni meşgul etsin ne kendisini meşgul etsin.
Ya hayatınıza ortak olun ya hayatınızdan çıkın
La bıttı bıttı ben bitirdim kafada benle alakalı muhabbetım gecmesın dedım hala oraya anlatması ayar ettı benı