- 80,244
- 53,079
- 113
Şakaydi arkadaşlar ciddiye alan olmaz umarim puahha özellikle metin
Şakaydi arkadaşlar ciddiye alan olmaz umarim puahha özellikle metin
Özür dıleırm
Paran yoksa ses etmicen susacan bu isler boleYok şunu deme şunu yapma şunu alıntılama zından zındann
Para varsa yancıktaParan yoksa ses etmicem susacan bu isler bole
Bunları ciddi olarak algılamjyorsunuz inşallah link falan sahte olmasın diye istedimParan yoksa ses etmicem susacan bu isler bole
Yine Allah tan para doğru insanda buna da şükürPara varsa yancıkta
Sendeyken bende öle düşünmüştümYine Allah tan para doğru insanda buna da şükür
Pink mi zınk mı deseler pardon pinkten sonrasını duyamadım derim
Bide zahmet edip o kadar yazmış be atam iste seni zaten hepimiz biliyoruz metine çekmeye başladım iğrendim suan kendimden puahaBunları ciddi olarak algılamjyorsunuz inşallah link falan sahte olmasın diye istedim
Senıde zınktan zınka görür olduk puhahaPink mi zınk mı deseler pardon pinkten sonrasını duyamadım derim
Terime laf yok arka planda çok çalışıyo oSenıde zınktan zınka görür olduk puhaha
Biz naif insanlarız kardeşim kıramıyız kimseyi öyle anlaşıldıysaa ayağına link istyor falan diye belirteyim dedimBide zahmet edip o kadar yazmış be atam iste seni zaten hepimiz biliyoruz metine çekmeye başladım iğrendim suan kendimden puaha
Ayenn valla hocam zink olmadimi Konuya bile dahil olmuyor artık çok değişti hocam çokSenıde zınktan zınka görür olduk puhaha
Terımle arama gırme beraber aynı bısıklete bıncezTerime laf yok arka planda çok çalışıyo o
Keşke sende zınktan zınka görsekSenıde zınktan zınka görür olduk puhaha
Yok ya ondan değil harbiden gündüzleri girmiom foruma fazlaSenıde zınktan zınka görür olduk puhaha
Hem bu sefer zınk değil pink tiYok ya ondan değil harbiden gündüzleri girmiom foruma fazla
Iyı stres atıyon benle heee alınmıyoruz dıyeKeşke sende zınktan zınka görsek
Kim zınk yaptı dost heyecan yaptık ayaküstüAyenn valla hocam zink olmadimi Konuya bile dahil olmuyor artık çok değişti hocam çok
Lütfen alınIyı stres atıyon benle heee alınmıyoruz dıye