- 22,435
- 23,079
- 113
Son gelişmelerden sonra pink yada black fark etmez dediHocam pembeyi seviyor diye fake zınklattık heyecanlanıp bi hesabına baksın belki gelmiştir diye
Son gelişmelerden sonra pink yada black fark etmez dediHocam pembeyi seviyor diye fake zınklattık heyecanlanıp bi hesabına baksın belki gelmiştir diye
Adanalı mısın kardeşim hep bana rabbena
Papanın kendine müslüman torunu diye güncellemesı lazımAdanalı mısın kardeşim hep bana rabbena
Hocamın black sevdiğini bilmiyordum dostSon gelişmelerden sonra pink yada black fark etmez dedi
evet kardeşim nereden bildinAdanalı mısın kardeşim hep bana rabbena
ZİNK diyişinden kardeşimevet kardeşim nereden bildin
WpZİNK diyişinden kardeşim
Sen git bir golden yat gel adamın pembesiyle uğraşHocamın black sevdiğini bilmiyordum dost
Vatan sağolsun dostSen git bir golden yat gel adamın pembesiyle uğraş![]()
miuvZİNK diyişinden kardeşim
Gel pisi pisi
9 ay önce öyleydik dost@Valenciennes rol kasa 100 k hedef 250 k bol sans![]()
Eyw atam saol
Kardesım hosgeldınBeyler bilen varsa cevap verebilir mi? Çin Ligi'nde Jinqiu Hu 20 sayı atar dedim ilk dk bile dolmadan ilk atakta adam sakatlık geçirdi revire götürüldü. Sonra birdaha görmedim adamı yedeklerde bile yok. Şimdi bu adam oynamazsa benim kupon yatmış mi olacak terbiyesizim. Beni mi buldu yani 5 maçta sakatlanmayan adam ben oynayınca 1 dk bile dolmadan sakatlık geçirip oyundan çıktı. Üst diyecektim yorumlari okudum yine fikir değiştim. Kupon yatarsa bunları nereye şikayet edebilirim. 30 saniye oynayıp çıkan adamda da kayıp derlerse bunların ben 12+12+12+12 dk da 1 dk dolmadan çıkmış adam yani
Ne şikayeti kardeşim adam sonuçta maça çıkmış seninki şanssızlık sadece yattı oBeyler bilen varsa cevap verebilir mi? Çin Ligi'nde Jinqiu Hu 20 sayı atar dedim ilk dk bile dolmadan ilk atakta adam sakatlık geçirdi revire götürüldü. Sonra birdaha görmedim adamı yedeklerde bile yok. Şimdi bu adam oynamazsa benim kupon yatmış mi olacak terbiyesizim. Beni mi buldu yani 5 maçta sakatlanmayan adam ben oynayınca 1 dk bile dolmadan sakatlık geçirip oyundan çıktı. Üst diyecektim yorumlari okudum yine fikir değiştim. Kupon yatarsa bunları nereye şikayet edebilirim. 30 saniye oynayıp çıkan adamda da kayıp derlerse bunların ben 12+12+12+12 dk da 1 dk dolmadan çıkmış adam yani
Oyuncu bahsi sıkıntılı iş abi yatar bence de kuponBeyler bilen varsa cevap verebilir mi? Çin Ligi'nde Jinqiu Hu 20 sayı atar dedim ilk dk bile dolmadan ilk atakta adam sakatlık geçirdi revire götürüldü. Sonra birdaha görmedim adamı yedeklerde bile yok. Şimdi bu adam oynamazsa benim kupon yatmış mi olacak terbiyesizim. Beni mi buldu yani 5 maçta sakatlanmayan adam ben oynayınca 1 dk bile dolmadan sakatlık geçirip oyundan çıktı. Üst diyecektim yorumlari okudum yine fikir değiştim. Kupon yatarsa bunları nereye şikayet edebilirim. 30 saniye oynayıp çıkan adamda da kayıp derlerse bunların ben 12+12+12+12 dk da 1 dk dolmadan çıkmış adam yani