- 18,515
- 16,838
- 113
İkinci ayak gelirse atarım dedin yok oldun bedduamız tutmuş 😅😅😅😅Son ayak 85k yatti ulan brygirler deli ettiniz beni
İkinci ayak gelirse atarım dedin yok oldun bedduamız tutmuş 😅😅😅😅Son ayak 85k yatti ulan brygirler deli ettiniz beni
Sen de yok oldun dhdhdhdİkinci ayak gelirse atarım dedin yok oldun bedduamız tutmuş 😅😅😅😅
Ben buradaydım la gitmedimSen de yok oldun dhdhdhd
Dehhh dehhSen de yok oldun dhdhdhd
@Başkan ım arkadaşı pembe yapabilir miyizBenim tercihim pembe genelde dost. Karaysa bal olsa da unut, pembeyse zehir olsa da yut kafasindayim
Vurgundayiz sanane@butragueno nereye uzadın la 2 dk da
Sanane heee sen ınersın o merdıvenden asagı ozaman yakalarım senı kankişVurgundayiz sanane
Sapsapin elmasları ne alemdeSanane heee sen ınersın o merdıvenden asagı ozaman yakalarım senı kankiş
Kanka ben hic bir zman o kadar inmedim be puahahaaSanane heee sen ınersın o merdıvenden asagı ozaman yakalarım senı kankiş
Ayrica dizi izlicem puahhaahhaKanka ben hic bir zman o kadar inmedim be puahahaa
Aslanım kocum hayırdır kardesım sılah mı aldın kendıne apple saat yerine
Emanuella 3 iyidirAyrica dizi izlicem puahhaahha
Aslanım kocum hayırdır kardesım sılah mı aldın kendıne apple saat yerine
Emanuella 3 iyidirAyrica dizi izlicem puahhaahha
O film kanka dizi degil puahhaEmanuella 3 iyidir
@sapsap10 800 yapmıs elmasları tebrik edıyoruzSapsapin elmasları ne alemde
İsmi geçmesin dost@sapsap10 800 yapmıs elmasları tebrik edıyoruz
Zınk yapılan uzuyoo ortamdan bız gene 3 dk duruyordukO film kanka dizi degil puahha
La herşeye karısıp durma yok posta dedın yok şunu demeyın diktatörmu oldun basımızaİsmi geçmesin dost