Adam beni alintilayip verdiginin muhabbetini yapmıs. Üstüne de bir daha asla lütuf edip bişey vermeyeceğini söylemiş. Sanki burda kim kime ne vermiş ne veriyor görmüyor muş gibi, sanki biri çıkmış sen kimseye dokunmadın demiş gibi. Üstüne bunu söyleyen adamin da konuyla alakasının da hiç olmaması cabası. Anlıyorum ki kaybedince parasız kalınca verdikleri gözüne geldi herhalde. Yahu bunu diyen adam yeri geldi sigaram olmadi yazdım direk attı bana lafını etmedi. Ben bunu ne zmn inkar ettim. Benim inkar etmem ne ifade eder. Gören zaten görmüyor mu, herşeyi bu konuda yapmıyor muyuz biz. Ama kaybetmek insanın psikolojisini alt üst ediyor bu belli oldu. O yüzden sizi aşacak paralarla oynamayın sağlığınızdan olmayın. Vermekle ilgili konuşacak bir hak varsa herkes kadar burda benimde hakkım var. Ama dediğim gibi aldığının verdiğinin lafini ulu orta eden adam gitsin etek giysin. Kimseye de bu saatten sonra bişey vermesin zaten. Bir daha da bu konuda kimse beni alintilamasin ki cevap vermek zorunda kalmayayim