- 18,515
- 16,838
- 113
ZınkYalvarıyorum biri roll yaptırsın Brezilya ligi İtalya ligi orgazm oldum bakarken
ZınkYalvarıyorum biri roll yaptırsın Brezilya ligi İtalya ligi orgazm oldum bakarken
Beni de skti Allahsız kitapsız inter alsaydı da şampiyonluktan olsaydı içime su serperdi oda olmadı aw napoli gibiYarabbim canımı al da şu Napolinin ölmüşlerini bi öpeyim Allah'ım
Aynen çok istedim Inter'in kazanmasını ama o da ayrı mal çıktıBeni de skti Allahsız kitapsız inter alsaydı da şampiyonluktan olsaydı içime su serperdi oda olmadı aw napoli gibi
Ayar var gibiydi hocam aynı anda gol iptal oluyor pen iptal oluyor ayrı ayrı 7dk varda bekliyor ilginç boku çıktı artıkAynen çok istedim Inter'in kazanmasını ama o da ayrı mal çıktı
Penaltı iptali doğruydy çünkü pozisyon başlangıcı Napoli oyuncusu adamın ayağına vurarak topu aldı ama Inter maçında niye iptal oldu bilmiyorumAyar var gibiydi hocam aynı anda gol iptal oluyor pen iptal oluyor ayrı ayrı 7dk varda bekliyor ilginç boku çıktı artık
Abi inter önde kazanması lazım saldırması parçalaması lazım çektigi şut sayısı 1 ikinci yarı çok rahatılar çok ilginçPenaltı iptali doğruydy çünkü pozisyon başlangıcı Napoli oyuncusu adamın ayağına vurarak topu aldı ama Inter maçında niye iptal oldu bilmiyorum
Napoli parmaYarabbim canımı al da şu Napolinin ölmüşlerini bi öpeyim Allah'ım
Yav parmaya diş geciremeyen takım haftaya şampiyon olacak böyle bir saçmalık olabilir mi. Ah ah Inter'in o gol iptal olmasaydı keşkeNapoli parma
Şu ikisini görünce dümdüz sövdüm
O gün bir golle dünyalar kaçmıştı mk takımları
Bonus falan var mı hoca kelepirYav parmaya diş geciremeyen takım haftaya şampiyon olacak böyle bir saçmalık olabilir mi. Ah ah Inter'in o gol iptal olmasaydı keşke
Bekle yarım saat sonra betewin geceye özel %100 açar muhtemelen dün açmış diolardiBonus falan var mı hoca kelepir
Tumbet bu hafta katlanan pazartesi bonusu ya %60 oldu ya da 80 ona da bakBonus falan var mı hoca kelepir
Şuna bak insanı sinirden ipe götürür 750k 1 gol atmiolar diye gidio
Bekle yarım saat sonra betewin geceye özel %100 açar muhtemelen dün açmış diolardi
Bekleyelim tümbetin 1 hafta süresi varTumbet bu hafta katlanan pazartesi bonusu ya %60 oldu ya da 80 ona da bak