- 31,261
- 28,837
- 113
Betyap almamız lazım para lazim ağlayacamKüs olduğu kişiler varmış
Betyap almamız lazım para lazim ağlayacamKüs olduğu kişiler varmış
Valla yav şaka gibi yokken olur bonuslarBetyap almamız lazım para lazim ağlayacam
Site ödeme yapar mı ki aşırı iyi bonusValla yav şaka gibi yokken olur bonuslar
Yapar site sağlamSite ödeme yapar mı ki aşırı iyi bonus
SeeeçççiiillllllllEgeeeeeeee
Metiiiiiin
Aliiiiiiii
adamın son parasınıda yedinLens maçına iy 1.5 al bişey istemiyoruz bu maçı ücretli veriyoruz
Çıldıracam bedava para yatio orda ve izliyoruz sadeceSeeeçççiiillllllll
Lavuk maçın bitmesiyle konuya ilk mesajını yazdı helal olsunadamın son parasınıda yedin![]()
Geçmiş olsun kuzeyAdamlar şampiyonluk maçlarına çıkmış birinin bir korneri birinin bir golünden yine gitti gelse 12k veriyor belki birseyleri düzene koyardım dedim bu maçlarda gelmiyorsa ne gelecek artik
Niye paran min kaldıBetyap nasıl saglam bjyuk tokatcıydı onlar
Çok şikayetını gordum forumlardaNiye paran min kaldı
gfgadfgdfsafsdaffsdaLavuk maçın bitmesiyle konuya ilk mesajını yazdı helal olsun
Kanka Google ziraat bankası şikayet yaz ona bile 500 tane şikayet bulursun ben hiç yatıeım yapmadan 5k çektiö siteden şuan olsa gözüm kapalı 1k atarım ben kendi tecrübeme bakarım herkes realbahiesede öyle diyor ona bakarsanÇok şikayetını gordum forumlarda
Valla dpgru dıyosun. Bonus ne var orda yüz eğip borc istycem itten köpekten ona göre 🤣Kanka Google ziraat bankası şikayet yaz ona bile 500 tane şikayet bulursun ben hiç yatıeım yapmadan 5k çektiö siteden şuan olsa gözüm kapalı 1k atarım ben kendi tecrübeme bakarım herkes realbahiesede öyle diyor ona bakarsan
adamlar jojo,holigan ,1xbet şikayet ediyorlarKanka Google ziraat bankası şikayet yaz ona bile 500 tane şikayet bulursun ben hiç yatıeım yapmadan 5k çektiö siteden şuan olsa gözüm kapalı 1k atarım ben kendi tecrübeme bakarım herkes realbahiesede öyle diyor ona bakarsan
1.5 alt yazicaktik üst yazmış klavye hatasiadamın son parasınıda yedin![]()
Bende öyle düşündüm ajaja1.5 alt yazicaktik üst yazmış klavye hatasi
Bak herkes çekmiş 5 dk sa ödenmişValla dpgru dıyosun. Bonus ne var orda yüz eğip borc istycem itten köpekten ona göre 🤣