- 80,244
- 53,079
- 113
Kim laBugün 2 dostumuz gıtmıs konudan hala gırgır pesındeısn yazık
Kim laBugün 2 dostumuz gıtmıs konudan hala gırgır pesındeısn yazık
Ege barrıosKim la
Jaajajajsj harbi nerden buluyor o kadar hesabıSan şöyle bişey söyliyim daimond banlanir ona bisey olmaz en büyük mü bilmiyom ama çok büyük puahah
Konuda 10 kişi varken 1 kişiye kızıp herkesi yok sayarak giden adama ne diyim??? Ben bunu kendime saygısızlık sayarımBugün 2 dostumuz gıtmıs konudan hala gırgır pesındeısn yazık
Kotu olmus uzuldumNooo batık herşey @Erhan2121 den farkım yok
Herkesın mızacı aynı değil bazen yazılar farklı algılanıyorKonuda 10 kişi varken 1 kişiye kızıp herkesi yok sayarak giden adama ne diyim??? Ben bunu kendime saygısızlık sayarım
Saglik olsun ne diyelimEge barrıos
Kardeşim ben sana laf ettim sen yanlış anladın diyelim bir daha benimle muhattap olmazsın olur biter neyseHerkesın mızacı aynı değil bazen yazılar farklı algılanıyor
Sorun burda zaten bir kişiyi kızmadım, herkese kızdım ben kardeşim. Allah herkesin kalbine göre versin diyelimKonuda 10 kişi varken 1 kişiye kızıp herkesi yok sayarak giden adama ne diyim??? Ben bunu kendime saygısızlık sayarım
Vermiyor herkesin kalbine göre kardeşim verse böyle olmaz olunca elimizdeki son kuruşa kadar burda veriyoruz zaten olmayınca olmuyor malesefSorun burda zaten bir kişiyi kızmadım, herkese kızdım ben kardeşim. Allah herkesin kalbine göre versin diyelim
YASAK!Forumda siyaset yasak ya din de yasak mı la
Ege ile barrıosGiden iki kişi kim la bide niye gittiler
Ege ve barriosGiden iki kişi kim la bide niye gittiler
Ben 1 kişiye kızıp gidilmez demene cevap verdim. Yoksa ne dağıttıklarıni, ne verdiklerine lafimiz yok inkar eden taş olur. Aynı seyide bende yaptım elimde geldiğince, burda verdijlerimizi aldıklarımjzi yarıştıracak değilizVermiyor herkesin kalbine göre kardeşim verse böyle olmaz olunca elimizdeki son kuruşa kadar burda veriyoruz zaten olmayınca olmuyor malesef
Huzur ve mutluluk hocamGiden iki kişi kim la bide niye gittiler
Yasdığımdan anladığın o mu 🤣Ben 1 kişiye kızıp gidilmez demene cevap verdim. Yoksa ne dağıttıklarıni, ne verdiklerine lafimiz yok inkar eden taş olur. Aynı seyide bende yaptım elimde geldiğince, burda verdijlerimizi aldıklarımjzi yarıştıracak değiliz
Birde gençlikHuzur ve mutluluk hocam
Ege ile barrıos
SebepEge ve barrios