- 28,650
- 17,744
- 113
Gelmiştir bile hesabına baktın miÖder takvimbet 671 k öder mi
Gelmiştir bile hesabına baktın miÖder takvimbet 671 k öder mi
Ödemez ama sen yinede böyle bir para kazanma, bu kadar para yiğidi bozarBetpark 328 k öder mi
İnşallah öyle bı para kazanmam zaten harbiden yüksek para adamı daha çok kumara çekiyor ben çok gördüm ve sonu pek iyi olmuyorÖdemez ama sen yinede böyle bir para kazanma, bu kadar para yiğidi bozar
250 arıyom sahabete koscamSotede nabıyon lâ kelebek
Evet borç harç olmadığı sürece çarkı çevirip nefsi koreltecek kadar olsa yeterli. Aksi durumda o kazandığını da kaybedip üstüne bir o kadar borclanir insan. Denendi tecrübe edildiİnşallah öyle bı para kazanmam zaten harbiden yüksek para adamı daha çok kumara çekiyor ben çok gördüm ve sonu pek iyi olmuyor
Aynen öyle 10 yıldan fazladır oynuyorum ben en fazla çekimim 60 k dir genelde en fazla 20 i 30 u gördüm mü çekerim şansımı zorlasaydim bu zamana kadar belki yüksek miktarlar kazanirdim ama adım gibi eminim şuan 50 k borcum varsa o zaman 500 k olacaktıEvet borç harç olmadığı sürece çarkı çevirip nefsi koreltecek kadar olsa yeterli. Aksi durumda o kazandığını da kaybedip üstüne bir o kadar borclanir insan. Denendi tecrübe edildi
Hoşgeldin atamÖder takvimbet 671 k öder mi
HocamHoşgeldin atam
Hocan kurban olsun sana söyle
1xbet atıyorsun Fenerbahçe Eyüpspor 3.5 üst oynuyorsun cekıyorsun54 bine 54 bin veren site var mı
Yarın değil mi lq o maç1xbet atıyorsun Fenerbahçe Eyüpspor 3.5 üst oynuyorsun cekıyorsun
Tamam1xbet atıyorsun Fenerbahçe Eyüpspor 3.5 üst oynuyorsun cekıyorsun
Hoşbulduk hocamHoşgeldin atam
4 k olsa şuan bayrama tertemiz çıkıyorum ne hayatlar var be
Yarında para lazım olcak onaYarın değil mi lq o maç
Şu an parası vaeYarında para lazım olcak ona
Allah daha çok verısnŞu an parası vae
Nerden vardın bu kanıyaŞu an parası vae
Aç mısın açıkta mısın kardeşimNerden vardın bu kanıya
Borcu var belkiAç mısın açıkta mısın kardeşim