Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,431
12,455
113
Yok borc almadım ne kazandıysam kuruşuna kadar geri gitti 7ler dünden beri yedi bitirdi beni
Geçmiş olsun kardeşim benim. Hatırlarsan geçen bana siz sabırsız adalarsinız o yüzden sürekli kazanır ama asla cebinizde o parayı tutamazsinjz demiştin. Ama ne yazık ki görüyorum ki sende bizim hastalığımıza yakalanmışsın. Oyun vermek istememiş neden bir gecede bu kadar zorlarsin ki hemde senin bilincinde olan bir adam neden zorlar anlamıyorum

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,510
10,338
113
Geçmiş olsun kardeşim benim. Hatırlarsan geçen bana siz sabırsız adalarsinız o yüzden sürekli kazanır ama asla cebinizde o parayı tutamazsinjz demiştin. Ama ne yazık ki görüyorum ki sende bizim hastalığımıza yakalanmışsın. Oyun vermek istememiş neden bir gecede bu kadar zorlarsin ki hemde senin bilincinde olan bir adam neden zorlar anlamıyorum
Gaddar günaydın kanka

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Maaşı bir 1 saatte zarda yiyen adama bak puahahah hepimiz öyleyiz para için değil zevk için oynuyoruz çünkü

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,266
22,243
113
Adam tam unuttu hatırlattın sabah sabah

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,431
12,455
113
Maaşı bir 1 saatte zarda yiyen adama bak puahahah hepimiz öyleyiz para için değil zevk için oynuyoruz çünkü
Olum sorun bu değil ki ben kabul ediyorum kendimi zaten. Ben Erhan bize bu uyarıları yapıp, ben bu yaptıklarınizi yapmıyorum diye elimde para tutuyorum diyip aynı şeyleri yapmasıni anlamıyorum