- 30,266
- 22,243
- 113
Ceza senı uslandırmamıs kırbac lazımMetin dm atmış sakın söyleme demiş
Ceza senı uslandırmamıs kırbac lazımMetin dm atmış sakın söyleme demiş
Ceza adeta bir ödül gibiydiCeza senı uslandırmamıs kırbac lazım
Cebınde para kalmıştır gırmeyınceCeza adeta bir ödül gibiydi
Puhahahahaha pırasa sapımı var laaDuyacagın şey bundan sonrakı zihinsel gelısımı engelleyebılır
Özelci metöMetin dm atmış sakın söyleme demiş
@Mrlbra ver şunun rol parasını konuya gelmez 1 hafta bızde kafa dinlerizPuhahahahaha pırasa sapımı var laasende
Param yok kardeşim sen versene@Mrlbra ver şunun rol parasını konuya gelmez 1 hafta bızde kafa dinleriz
Hahahahha site içi pasif var mı@Mrlbra ver şunun rol parasını konuya gelmez 1 hafta bızde kafa dinleriz
Geçmiş olsun kardeşim benim. Hatırlarsan geçen bana siz sabırsız adalarsinız o yüzden sürekli kazanır ama asla cebinizde o parayı tutamazsinjz demiştin. Ama ne yazık ki görüyorum ki sende bizim hastalığımıza yakalanmışsın. Oyun vermek istememiş neden bir gecede bu kadar zorlarsin ki hemde senin bilincinde olan bir adam neden zorlar anlamıyorumYok borc almadım ne kazandıysam kuruşuna kadar geri gitti 7ler dünden beri yedi bitirdi beni
Bende pırasa bıle yok sen ceza yıyınce bızım ekmekte kesıldıParam yok kardeşim sen versene
Gaddar günaydın kankaGeçmiş olsun kardeşim benim. Hatırlarsan geçen bana siz sabırsız adalarsinız o yüzden sürekli kazanır ama asla cebinizde o parayı tutamazsinjz demiştin. Ama ne yazık ki görüyorum ki sende bizim hastalığımıza yakalanmışsın. Oyun vermek istememiş neden bir gecede bu kadar zorlarsin ki hemde senin bilincinde olan bir adam neden zorlar anlamıyorum
Maaşı bir 1 saatte zarda yiyen adama bak puahahah hepimiz öyleyiz para için değil zevk için oynuyoruz çünküGeçmiş olsun kardeşim benim. Hatırlarsan geçen bana siz sabırsız adalarsinız o yüzden sürekli kazanır ama asla cebinizde o parayı tutamazsinjz demiştin. Ama ne yazık ki görüyorum ki sende bizim hastalığımıza yakalanmışsın. Oyun vermek istememiş neden bir gecede bu kadar zorlarsin ki hemde senin bilincinde olan bir adam neden zorlar anlamıyorum
Ekmek yok kardeşim soğan ywBende pırasa bıle yok sen ceza yıyınce bızım ekmekte kesıldı
Adam tam unuttu hatırlattın sabah sabahGeçmiş olsun kardeşim benim. Hatırlarsan geçen bana siz sabırsız adalarsinız o yüzden sürekli kazanır ama asla cebinizde o parayı tutamazsinjz demiştin. Ama ne yazık ki görüyorum ki sende bizim hastalığımıza yakalanmışsın. Oyun vermek istememiş neden bir gecede bu kadar zorlarsin ki hemde senin bilincinde olan bir adam neden zorlar anlamıyorum
Dostlarımız et yesın bız soğanda yerızEkmek yok kardeşim soğan yw
Erhanın altında niye losers yazıyor beyasAdam tam unuttu hatırlattın sabah sabah
Metoyla dondurma saatleri başladıDostlarımız et yesın bız soğanda yerız
MarkalastılarErhanın altında niye losers yazıyor beyas
Şubem mi oldularMarkalastılar
Olum sorun bu değil ki ben kabul ediyorum kendimi zaten. Ben Erhan bize bu uyarıları yapıp, ben bu yaptıklarınizi yapmıyorum diye elimde para tutuyorum diyip aynı şeyleri yapmasıni anlamıyorumMaaşı bir 1 saatte zarda yiyen adama bak puahahah hepimiz öyleyiz para için değil zevk için oynuyoruz çünkü